• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere secțiune nouă

Status
    Not open for further replies.

JoshuaMCH

User
    Player
    * Nick-ul tău:JoshuaMCH

* Propunere: sa se facă o secțiune de RUST 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Destul de bine pentru că m-am interesat și nu exista nici un server român cu o astfel de secțiune 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : 100% ar aduce jucători cărora nu își permit rust-ul normal dar ar vrea sa joace îl puteți face că faction dar mai complex 

* Subserver:global

* Alte precizări:  de ce nu am încerca și asta

AlexGroSv

User
    Player
    Super ideie! Deabea așteptat sa o vad pe server! Bafta în continuare! 

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Din punctul meu de vedere Rust este un joc interesant de strategie si implicare. Cred ca daca ar fi transpus in Minecraft ar aduce multi jucatori interesati sau curiosi. Sper ca aceasta propunere sa fie pusa in aplicare pe cat posibil.

:pro: .

GabrielNek00

User
    Player
    Buna!

Apreciez efortul depus in aceasta sugestie.Mi se pare o idee foarte buna si sunt sigur ca o sa audca mai multi jucatori pe gamster!

De la mine ai :pro: bafta!

EduardINFIN

User
    Player
    Salut,
    Imi place ideea ta, la fel cred ca ar aduce mai multi jucatori, si de astfel as vrea sa fie mai multe minigame-uri noi pe server.
    asa ca de la mine ai  :pro:  . Succes!

Vlad_

User
    Player
    Nu ar duce un server de minecraft toate scripturile necesare pentru rust, cel mai probabil sectiunea o sa ajunga ca uhc meetup, sa stea goala. Pe rust sunt multe chestii complexe, mai ales la raid uri si nu cred ca s ar reproduce bine pe minecraft. :contra:

Tudy_Boy06

User
    Player
    Salut,

Sa stii ca am stat si am citit de cateva ori ce ai zis pana sa ma gandesc la un raspuns si am ajuns la concluzia ca e destul de greu de facut dar se merita.

Parerea mea e ca multa lume ar juca mai ales daca ar fi si niste rankuri speciale si avantaje diferite.

Iti dau un :pro: .

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna!

Deja se lucreaza la un astfel de proiect , Stefatorus lucreaza la el [el este jucator  de rust] nu se stie daca aceasta sectiune va fi implementata si pe Gamster insa mie imi place ideea si o sustin din partea mea ai :pro: Ar aduce multi jucatori.

Kasiey

VIP
    VIP
    Salut, este o idee foarte buna de la mine ai :pro:

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Mi se pare o idee foarte buna, care ar aduce mai multi jucatori acestui server, :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Ideea ta mi se pare foarte buna si chiar cred ca ar aduce mai multi jucatori,  :pro: .

Last edited by a moderator:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Acest joc dezvolta o capacitate de strategizare a gameplay-ului acestuia. Ar fi dragut sa avem jucatori care ar frecventa serverul cu acest minigame.

:pro:

Status
    Not open for further replies.