• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Accepted Propunere Sectiune : Acid Islands

Status
    Not open for further replies.

GruntRedempt

User
    Player
    * Nick-ul tău: GodBoy1432

* Propunere: Global

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sincer sa va zic, aceasta sectiune a avut mici probleme la activitate in trecut insa acum nu stiu/nu cred ca mai exista vreun server roman care sa aiba in joc vechiul Acid. A fost o sectiune iubita de multi printre care si eu. A fost constant un loc in care toti voiam sa crestem.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca aceasta ar ajuta mult la revenirea vechilor jucatori si a celor actuali care au sau nu au prins a se juca acest gameplay. Ceea ce urmaresc este sa aducem vechiul Acid Islands inapoi pe server exact cum a fost el in 2019-2020, mai exact cu versiunea de 1.12.2.

* Subserver: -

* Alte precizări: Va doresc o seara frumoasa si daca vrea cineva sa aducem farmecul apei acide, sper ca se va sustine anuntul meu.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut,

Îți mulțumim pentru propunere!

După cum am spus și în trecut, avem în plan reintroducerea acestei secțiuni, însă momentan sunt alte priorități pe listă. Cu proxima ocazie, când vom avea mai mult timp pentru rezolvarea problemelor din secțiunea anterioară, o vom adăuga.

Sperăm că acest mesaj te ajută, iar dacă mai ai întrebări sau ai nevoie de ajutor suplimentar, nu ezita să ne contactezi.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți și pentru a te conecta cu comunitatea noastră, te invităm să ne accesezi server-ul Discord aici: click.

Status
    Not open for further replies.