• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune Noua

Status
    Not open for further replies.

JoshuaMCH

User
    Player
    * Nick-ul tău: JoshuaMCH

* Propunere: Sa Se Faca O Noua Sectiune {Șah Sau Table}

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In Bine Ca Vom Atrage Si Oameni Inteligenți/Tactici 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu Sunt De Părere Ca Vom Atrage Oameni Mai Responsabili/Maturi /Inteligenți Si Ei Ne Vor Ajuta Comunitatea Sa Avem Oameni Mai Maturi/Responsabili Si Sa Dea Un Exemplu Celor Din Comunitatea Aceasta 

* Subserver: Hub

* Alte precizări: Mai Jos Am Făcut Eu Niște Exemple Cum Ar Arata Tablele De Șah/Table Și Chiar Nu Vad Ce Ar Merge *Cenzurat* In Asta 
    https://imgur.com/gallery/jbJkhlH

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Propunerea ta mi-a starnit interesul. Nu am mai auzit niciodata aceasta idee si cred ca ar fi una interesanta ce ar aduce multi jucatori. O sectiune de strategie ar aduce un plus.

Eu iti voi da :pro: .

Last edited by a moderator:

SadEmote

User
    Player
    mi s-ar parea prea plictisitor
    nu cred ca ar aduce oameni mai maturi pe server doar pentru ca exista table pe minecraft :contra:

FenixG3

User
    Player
    Salut! 

Ideea ta este interesanta, dar parerea mea este ca nu ar atrage destul playeri, ceea ce ar fi dezamagitor!

Imi pare rau, votul meu este :contra:

Last edited by a moderator:

JoshuaMCH

User
    Player
    mi s-ar parea prea plictisitor
    nu cred ca ar aduce oameni mai maturi pe server doar pentru ca exista table pe minecraft :contra:
    nu ar fi plictisitor ca tot timpul ai putea deveni din ce in ce mai bun si sa 
    nu neaparat maturi dar ar dezvolta strategia si gandirea rapida
    nu te gandi doar la table si sah-ul isi da dependenta mie imi place mult
    mersi pentru vote

JoshuaMCH

User
    Player
    Salut! 

Ideea ta este interesanta, dar parerea mea este ca nu ar atrage destul playeri, ceea ce ar fi dezamagitor!

Imi pare rau, votul meu este :contra:
    ok nu ar atrage playeri dar gandestete ca aici nu ai aveam cum sa folosesti heck 
    si nu vom sti pana nu aflam 
    si alte sectiuni nu au oameni dar comunitatea inca le tine
    mersi de vote

JoshuaMCH

User
    Player
    Salut! Propunerea ta mi-a starnit interesul. Nu am mai auzit niciodata aceasta idee si cred ca ar fi una interesanta ce ar aduce multi jucatori. O sectiune de strategie ar aduce un plus.

Eu iti voi da :pro: .
    exact ar fi ceva unic macar in romania m-am informat la cel putin 41 de servere din romania si nici unu nu a decinut asa ceva 
    mersi pentru vote

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,ar fi o sectiune cam plictisitoare,si nu cred ca ar aduce prea multi playeri,insa pare ceva unic.Votul meu este :contra: ,deoarece ar fi degeaba sectiunea aceea(parerea mea).Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️ 

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Ideea este interesanta, dar nu va atrage multi jucatori.

Din pacate, :contra:

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Mie mi se pare ca ideea ta cu Sah/Table este foarte interesanta deoarece daca ai intra intr-un meci, nu ai sta atat de mult timp sa astepti si este o sectiune unica, dupa parerea mea, adica nu am mai vazut sah/table pe alte servere

Votul meu este  :pro: Succes in continuare!

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Ideea ta este interesanta dar nu cred ca va atrage multi jucatori, 

:contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Sincer, cred ca toti s-au cam plictisit de sectiunile actuale. Jucatorii cred ca ar vrea ceva nou, sa le reinvie spiritul de competitie, sa dezvolte o noua capacitate de strategizare a unui nou gameplay si pur si simplu sa-si ocupe timpul liber cu ceva care le place.

:pro:

Status
    Not open for further replies.