• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune Noua

Status
    Not open for further replies.

Hitman_

User
    Player
    * Nick-ul tău:Demon_964

* Propunere: Propunerea mea sa fie adugat o sectiune cu numele SkyGrid sa fie alte cuvinte e o lume care sunt blockuri random la distanta de 5 blockuri si tu trebe sa le strangi pentru a iti face o baza si a cutreera lume misterioasa (Cautati pe net Skygrid).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Cred ca ar aduce jucatori noi si interesati si publicitate la server deoarece nu are niciun servar din romania asa ceva.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece nici un servar din romania nu are asa Sectiune si ar atrade playeri si publicitate 

* Subserver:SkyGrid

* Alte precizări:  Da la aceasta Sectiune sa exziste warp pvp  un spawn si sa fie o piata acolo fint iligeri pusi dar transformati sa strangem diferite obiecte sa primim altele mai bune dar sa fie clar nu key deoarce tot sv e plin numa de key sa nu exziste  /shop si exziste /ah (o mica propunere mai mam gandit ca spawnul sa fie intrun trunchi de copac mare )

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Deja s-a adaugat sectiunea One Block ce are in prim-plan minarea de block-uri dintr-un generator special, nu cred ca Skygrid ar merge in combinatie cu aceasta sectiune, poate jucatorii vor juca doar pe o sectiune si cealalta ramanand fara va trebui scoasa la un moment dat. Dat fiind faptul ca One Block deja e gata, nu cred ca ar fi cazul sa se mai lucreze la alta sectiune ce are cam acelas scop, parerea mea.

In concluzie, desi este o propunere interesanta, in cazul de fata am sa-i dau un :contra:

Denis Olar

User
    Player
    S-au adaugat oneblock si blockade.Inca o sectiune nu este o idee prea buna

Cu parere de rau, votul meu este contra

IulianX7

User
    Player
    Imi place mult idea ta dar aceasta sectiune ar putea face ca sa pierdem playerii de pe alta sectiune

al3xionut08

User
    Player
    Salut ! Consider ca nu este nevoie de aceasta sectiune pe server având in vedere că sunt o multime de sectiuni despre pvp. 
    :contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut. Iti apreciem propunerea facuta.
    Sectiunea nu o sa fie adaugata deoarece consideram ca nu vor jucatorii sa se joace acolo.

:tc:

Status
    Not open for further replies.