• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Air

Status
    Not open for further replies.

Veronica14

User
    Player
    Nick-ul tău: veronicamaria100

* Propunere: In /shop sa se adauge un buton de 'cumpara mai mult' unde playerii pot alege sa cumpere mai mult de un stack(2,3,4,5 etc. stackuri).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca propunerea mea ar influenta comunitatea in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece este greu si plictisitor sa cumperi cate un stack iar asa ar fi mai usor si mai rapid cu un astfel de buton.

* Subserver: SkyBlock Air

* Alte precizări:  Sper sa se aplice aceasta propunere.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi mult mai practic sa cumperi direct cate stack-uri de block-uri in loc sa stai sa spamezi click-ul. Este mult mai rapid si nu te plictisesti. 

Dupa parerea mea, propunerea ta este una utila ce poate face jocul mult mai interesant si mai practic.

:pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Propunere repost , chiar daca s-a mai propus asta , tot :pro: sunt cu ideea , te ajuta sa economisesti timp si aflii exact cat te costa.

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Suna foarte bine propunerea ta si mi se pare eficienta, :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut,

Propunerea ta mi se pare interesanta si cred ca ar ajuta playerii asa ca ai  :pro:

Last edited by a moderator:

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Imi place propunerea ta deoarece ai putea sa cumperi de pe shop mai mult in mai putin timp.

Votul meu este  :pro: Succes in continuare!

Apocalypse53

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una foarte buna.Sincer si mie imi e uneori lene sa spamez clicku atata:)

Votul meu este   :pro: Bafta!

N33By

User
    Player
    Buna ,

Propunerea ta mi se pare foarte buna deoarece economisesti timp daca doresti sa cumperi mai multe iteme.

Votul meu este :pro:

Bodygiard1

User
    Player
    Buna, idea asta a fost implementată acumulte wipe-uri și playerii au găsit metode de a abuza asta, de acea de la mine ai :contra:

KILLA_QQ

User
    Player
                      Buna Veronica,

Propunerea ta suna foarte bine. Ar ajuta foarte mult sa aflam cat costa totalul de materiale pe care le avem nevoie la o constructie anume + ca ai castiga niste timp in plus decat sa cumperi cate un stack pe rand.

De la mine ai un mare 
    KdYA1pQ.png
    !

Flix

User
    Player
    Salut! Dupa cum a fost precizat si mai sus, jucatorii vor gasi metode de a abuza de acest lucru. :contra:

iSpuddie305

User
    Player
    Buna, eu consider ca sugestia ta este una foarte buna, deoarece, ai putea sa cumperi mult mai usor de pe shop, si mult mai rapid. De la mine ai :pro:

StefanN

User
    Player
    Buna, eu consider ca sugestia ta este una foarte buna, deoarece, ai putea sa cumperi mult mai usor de pe shop, si mult mai rapid. De la mine ai  :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta cred ca este una buna. Asa ar fi mult mai usor si mai rapid sa se cumpere anumite lucruri din shop si ar ajuta jucatorii.

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Propunerea ta este una foarte buna din punctul meu de vedere pentru ca ar ajuta jucatorii sa procure mai multe iteme folositoare pentru meci.

Alexic

User
    Player
    Acesta optiune a mai fost si pe alte sectiuni si au intervenit anumite probleme 
    Preferam sa nu repetam istoria.

T/C

Status
    Not open for further replies.