• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Air

Status
    Not open for further replies.

Veronica14

User
    Player
    * Nick-ul tău: veronicamaria100

* Propunere: Sa se adauge comanda /trade

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta sectiunea in bine, deoarece playerii nu ar mai fi ingrijorati ca celalalt player face tpa+kill

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dupa cum am spus mai sus, ar fi mult mai usor sa faci trade-uri cu playerii fara sa iti fie frica ca acestia fac tpa+kill, si s-ar face trade-uri mult mai usor si mai rapid.

* Alte precizări:  Gradele cu acces la gm sa nu aiba acces la comanda

Last edited by a moderator:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Imi place propunerea ta,si chiar ,dupa parerea mea ar fi o idee buna  ca sa se introduca  comanda /trade ,deoarece cum ai zis si tu,se poate folosi scam-ul 

De la mine ai :pro: .Bafta

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,ar fi o idee buna si s-ar scadea rata de scamuri de pe sectiune.De la mine ai :pro: .Succes si o zi faina in continuare! 🍫🍫🍫

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Eu cred ca propunerea ta este una buna deoarece este destul de greu sa gasesti pe cineva corect ce vrea sa faca trade cu tine, iar daca crezi prea mult in cineva ce se prezinta un jucator de incredere, de obicei este un scam. Aceasta comanda ar face lucrurile mul mai usoare si mai rapide stiind ca nu ai cum sa fi pacalit.

Votul meu este :pro:

Mikaelle06

User
    Player
    Buna,

Consider ca ideea ta este foarte buna, deoarece cu aceasta comanda am putea reduce scamurile si certurile de pe sectiune.

Din partea mea ai :pro:  

KILLA_QQ

User
    Player
                                   Buna Veronica,

Consider ca ideea ta suna promitator, rata de /tpa kill va scadea si vom avea o sectiune mult mai safe pentru jucatori cand acestia doresc sa isi vinda itemele prin intermediul chat-ului. 
                    De la mine ai 
    QiZAbkD.png
    pentru aceasta idee.

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut  , Veronica!

Propunerea ta de a adauga comanda /trade ar fi una foarte buna deoarece rata scam-ului si al /tpa+kill-ului ar scadea considerabil ceea ce inseamna ca ar fi mult mai safe pentru fiecare jucator sa vanda iteme fara a sta cu grija ca va primii scam.

Eu iti dau :pro: pentru adaugarea acestea comenzi. 

N33By

User
    Player
    Buna ,

Consider ca propunerea ta este foarte buna deoarece cu ajutorul acestei comenzi ar scadea numarul de scam uri intre jucatori.

Votul meu este  :pro:

Bodygiard1

User
    Player
    Buna,

Aceasta comandă ar fi de folos pentru tradeurile între itm dar pentru itm și bani exista deja /ah. De acea ai :pro: de la mine

Rossettee

User
    Player
    Buna! Adaugarea acestei comenzi ar fii de mare folos pe aceasta sectiune deoarece poate facilita trade-urile intre jucatori si poate reduce numarul scammer-ilor. Din partea mea ai :pro: !

FenixG3

User
    Player
    Trade-urile între iteme pot fi complicate, tocmai din cauza unor persoane care practica tpa kill sau alte scam-uri... Votul meu va fi un mare :pro:

Mult succes!

iSpuddie305

User
    Player
    Buna, eu cred ca sugestia cu /trade , este una foarte buna deoarece, la fel cum ai zis si tu, nu iti da un jucator tpa kill, nu mai traiesti cu aceasta frica. De la mine ai :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Sunt de acord cu propunerea ta ! Ar fi mult mai usor sa se realizeze un schimb de iteme fara comanda /tpa, care de cele mai multe ori se sfarseste prin tpa kill. 

:pro:

Alexic

User
    Player
     O sa luam in considerare acesta propunere pentru urmatorul UPDATE .

Multumim pentru implicare si propunere. 

T/C

Status
    Not open for further replies.