• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock Air

Status
    Not open for further replies.

david255273

User
    Player
    * Nick-ul tău: David255273

* Propunere: Sa se aduge /sell island 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pentru a putea  evita scamm-ul cand doresti sa iti vinzi insula.Am observat ca multi oameni vor sa isi vina insula dar nu pot in cele mai multe cazuri deoarece isi iau scam.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru a putea  vinde insula unui player care ar dori sa o cumpere in loc sa dai /is reset si /is confirm .

* Subserver: SkyBlock Air

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Eu cred ca propunerea ta este una buna, deoarece, cum ai zis si tu, atunci cand vrei sa cumperi/vinzi o insula, riscul de a primi sau a da scam este destul de mare. O comanda ce te-ar ajuta sa faci trade-uri intr-un mod sigur ar putea injumatati numarul de scam-uri primite. 

Deci, votul meu este :pro: .

Semnat, LD

Limo338 🌺

User
    Player
    Buna! 
    Imi place propunerea ta, deoarece, intr-adevar, atunci cand iti vinzi insula este un risc mare sa primesti scam. O comanda de genul ar fi faorte folositoare, asa ca de la mine ai :pro:  😄

Neltro

User
    Player
    Salut David255273,

Cred ca propunerea ta ar influența spre bine secțiunea deoarece adesea văd playeri ce se plâng de scam in procesul vinderii sau cumpărării unei omule . Comanda ar fi foarte utila pentru unii playeri dar și pentru a exclude încă o metoda de scam pe server . Ar fi și mai bine sa existe un fel de ah unde sa vezi toate insulele puse la vânzare putând sa le si vizitezi.

Deci votul meu este  :pro:

Succes !

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Sincer, nu ii vad rostul acestei comenzi deoarece o insula nu se vinde cu 20-30k ci cu 1-2 M , asta ar insemna, ca daca doresti sa cumperi o anumita insula, ai nevoie deja de o alta insula pentru a face rost de banii respectivi, care sincer sa fiu , nu se fac deloc usor.
    Personal sunt  :contra:

david255273

User
    Player
    Salut! Intradevar unele insula sunt 1-2M dar daca ai luat la cineva up sa zic pentru 1M si vrei cu acel 1M sa iti cumperi o insula ...

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Îmi place propunerea ta, deoarece s-ar reduce scamul totul ar fi mai safe si nimeni nu are de pierdut.

:pro:

babycms❤

User
    Player
    :pro: nu ar mai aduce la scam uri

Alexic

User
    Player
    Interesanta idee o sa o luam in considerare la urmatorul update . 

Status
    Not open for further replies.