• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock / Globala

Status
    Not open for further replies.

CyloerEN

User
    Player
    * Nick-ul tău: giantkillerrobot

* Propunere: Să se adauge warp-ul pentru donatori asemănător ca /warp staff.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Foarte mulți jucători noi o să vadă warp-ul pentru donatori și o să dorească să fie și ei acolo, deci aș putea spune că mulți o să achiziționeze grade și ar ajuta comunitatea foarte mult.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dacă multe persoane o să cumpere grade pentru a apărea la /warp donatori, atunci o să fie mai multe fonduri pentru comunitate.

* Subserver: Global.

* Alte precizări: Sper să fie utilă propunerea mea.

Pelo07282159

User
    Player
    Uite un tabel al propuneri tale.

[+] Ar ajuta mult serverul sa stim cine e donator si ce grad are,

[+] Ar fi foarte frumos daca ar fi peste tot

------ Daar-----

[-] Manageriilor le-ar fi greu sa puna totimpul cand doneaza cineva la warp skinul lui si datele.

[-] Nu pare Interesant.

Votul meu va fi :contra:

​

HappyDUDE

User
    Player
    Propunerea ta are si un + si un - :

[-] Ar fi foarte multe clone si le-ar fi greu Managerilor sa le puna totimpul cand cineva doneaza

[-] Ar provoca prea mult lag atatea clone parerea mea

[+] Ar ajuta jucatorii sa stie cine a donat si ce grad are,  :contra:

Last edited by a moderator:

qPandaa_

User
    Player
    Sincer, mie imi place propunerea ta. Stiu ca acum ceva timp era pe GTA un loc asemanator cu head-urile tuturor donatorilor, acum nu stiu daca mai este, dar mi-a placut ideea.

Daca se va face un warp de genul (asta ca un raspuns la cei ce au dat reply mai sus), nu inseamna ca trebuie sa se si puna NPC-urile. Se pot pune doar head-urile, impreuna cu un sign alaturat pe care sa se afle numele.

Plus ca nu sunt zeci de donatori pe zi ca sa poti zice ca este “stresanta/enervanta” adaugarea altor donatori la warp saptamanal, spre exemplu.

Daca staff-ul de pe GTA, cel care este si cel mai bine organizat (imo), a putut sa faca asta, altii de ce nu ar face-o? :))

De la mine ai:

:pro:

Play4Fun3

User
    Player
    O idee foarte bun gândită însă o să fie prea mult lucru pentru Manageri/Administratori.

:contra:

xXHackXx

User
    Player
    Sunt de acord, o idee foarte foarte buna, si ar atrage mai mult playerii sa doneze acestui server. Si cu acele fonduri va creste si serverul mai bine, mai frumos si cu mult mai multe donatii

:pro:

qPandaa_

User
    Player
    O idee foarte bun gândită însă o să fie prea mult lucru pentru Manageri/Administratori.

Si  ca manager nu trebuie sa depui putin efort ca sa ajunga ceva sectiunea pe care o detii? 🤔

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Mult de lucru + ca unii doneaza si abuzeaza nu stii cine ce face, pe skyblock sunt foarte multi donatori, ar fii foarte greu sa ii scrie pe toti :contra:  

aLexeiC

VIP
    VIP
    Este foarte  mult de  lucrat si nu cred ca  vor reusi sa tina pasul cu toti care doneaza.ț

Votul meu: :contra:

iGamer_

User
    Player
    Salutare, uite motivele pentru care nu e buna propunerea ta:

1. Staff-ul merita NPC-uri la /warp staff

2. Este foarte greu sa modifici NPC-urile cu donatori, deoarece acestia pot lua up sau remove sau vor aparea altii + ca sunt prea multi si nu cred ca o sa ajunga spatiul.

Prin concluzie, de la mine ai: :contra:

Cobra_Ro23

GTA
    Player
    Salut giantkillerrobot , uite cateva motive de ce nu is deacord cu propunerea ta:

1.Cum ti sa spus si pana acum e foarte mult de munca cu warp-ul respectiv , chiar daca e prin /npc sau /skull trebuie facuta o lista cu donatorii si actualizata aproape mai mereu .

2. Unele sectiuni detin foarte multe npc-uri si adaugarea a mai multor npc-uri ar putea crea lag 

3. Un ultim motiv este de pe sectiunea unde sunt staff aceasta fiind GTA unde exista factiune de tip COP iar metoda prin care se da jail jucatorilor functioneaza si pe NPC-uri si asta devine o muna in plus de a aseza toate NPC-urile la locul lor.

PS: GTA-ul are deja un asemenea warp si e extrem de greu de actualizat

Gamerul1971

User
    Player
    Daca ai pune warp donatori pe Survival Classic,ar fi mai multi playeri acolo decat jucatori on.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Sunt 100% Contra cu propunerea ta deoarece:

[-] Ar provoca foarte deci foarte mult lag deoarece sunt zeci poate chiar sute de donatori si asta ar incarca serverul cu NPC-uri.

[-] Managerii/Operatorii ar avea un timp foarte greu sa puna npc pentru fiecare donator.

[-] Donatorii care nu vor putea detine un NPC se vor enerva cu motivul ca : De ce eu nu am npc ? Sunt donator !

Un lucru bun ar fi :

[+] Sa se adauge un mic warp cu Donatorii cei mai activi de pe Gameode-ul/Minigame-ul respectiv .

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    :respins:

:tc:

Status
    Not open for further replies.