• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock Spring

Status
    Not open for further replies.

PROXD

User
    Player
     Nick-ul tău: PROXDdaudinozn

* Propunere: Sa se scoata regula cu "Nu aveti voie cu iteme enchantate din gamemode creative la /warp PvP" pe Skyblock Spring si Skyblock Air.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, din punctul meu de vedere ar creste vanzariile la Elite deoarece pe Skyblock Spring/Air daca ai Elite nu ai ce sa faci altceva inafara sa construiesti cu gamemode creative, la /warp PvP nu ai voie cu iteme din gmc, mere, potiuni sau altceva. Macar seturi si sa aiba Curse Of Vanishing pe ele (Obligatoriu). Pe Spring din cate vad online sunt doar persoane cu constructii sau l au luat asa sa fie acolo...

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai ar fii utila pentru cei cu gamemode creative deoarece NU ai ce sa faci cu Elite pe Skyblock Air/Spring inafara de construit sau facut ferme, generatoare etc..

* Subserver: Skyblock Spring

* Alte precizări:  As prefera sa raspunda doar CEI CARE AU ELITE/GMC PE Skyblock Air/Spring deoarece daca vine alt player de pe Factions ar fii urat ca sa zica :contra: fara sa stie despre ce este vorba si sa si bata joc. Succes si astept reply uri!

Changi_

User
    Player
    Nu mi se pare corect ca playerii fara acces la gamemode sa se lupte la /warp pvp cu cei cu acces la gamemode si sa nu primeasca nimic in schimb. Partea cu "As prefera sa raspunda doar CEI CARE AU ELITE/GMC PE Skyblock Air/Spring" mi se pare cam egoista din moment ce si parerea altora conteaza

Eu o sa dau  :contra:

Last edited by a moderator:

ImVanilla/iEzeq

User
    Player
    Salut, apreciez ca ai facut o astfel de propunere.
    In primul rand, sunt de acord cu tine ca cei cu elite cu acces la /gmc, NU au ce face cu el inafara de a construii.
    Eu o sa dau un mare :pro:

Last edited by a moderator:

max_008v2

User
    Player
    Salut, apreciez propunerea ta, sunt de acord cu tine, ca cei cu elite au gmc doar pentru constructii si nu ai ce face cu el.
    O sa dau un mare pro

:pro:

1ZWXDE1

User
    Player
    NU sunt deacord ca playerii care au donat o suma IMENSA pentru acces la gmc sa i se interzica folosirea itemelor modate la pvp.

Nu vad rostul acestui grad atunci.. 

Printre altele nu avem acces la pay ah shop etc.. Dupa aia mai cersesti de la altii sa-ti dea bani de repair.. ca tu N-AI DE UNDE SA FACI BANI.

:pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, consider că această regulă este importantă pentru a evita abuzul si nu cred ca e atât de greu de respectat.Se pot face foarte usor iteme pentru pvp în gm Survival si fara creative.De la mine ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Eu cred ca propunerea ta nu este o idee buna. 

Un prim argument in sprijinul acestei afirmatii ar fi faptul ca nu este corect fata de ceilalti jucatori, ce nu vor sau nu au posibilitatea de a isi cumpara un grad. Daca un jucator normal sare la pvp, cu itemele lui muncite in ore, chiar zile si reuseste cumva sa omoare un Elite sau un GoD, lui nu prea ii iese nimic. Acele iteme se vor sterge sau nu se vor dropa. Nu cred ca este un lucru fair-play.

Un al doilea argument este legat de abuzul ce ar putea avea loc. Unii poate ar gasi scuze. De exemplu cineva poate sa zica ca "Am uitat sa pun Curse Of Vanishing pe armura", iar acel set a ajuns pe mana unor jucatori mai mici ce nu au dreptul sa foloseasca armuri din gamemode. Acest lucru nu poate fi vazut de ceilalti jucatori. Numai Staff-ul are acces sa vada armura de pe un jucator, iar daca acesta se ascunde suficient de bine, nu va fi prins asa usor. Nu este un lucru corect fata de ceilalti.

In concluzie, votul meu este :contra: . Am vazut ca ai mentionat ca raspunsurile sa fie primite doar de la anumiti jucatori, insa imi doresc sa imi expun punctul de vedere. Nu ma joc atat de mult SkyBlock, dar inteleg si observ anumite lucruri. Aceasta a fost strict parerea mea, imi pare rau pentru votul negativ, dar cred ca am mentionat cateva argumente solide. 

Semnat, LD

PROXD

User
    Player
    BA CHANGI DACA MAI INTRII PE CONTURI SA DAI CONTRA ITI DAU TARGET

Limo338 🌺

User
    Player
    Buna!
    Din punctul meu de vedere, nu este ok sa spui ca ar trebui sa voteze doar cei cu gamemode, avand in vedere ca acea regula este acolo pentru a crea o "egalitate" dintre jucatorii cu gamemode si cei fara la pvp. De asemenea, avand in vedere ca SkyBlock Spring este pe versiunea 1.12.2, poti face multe constructii, deci elite ul nu e asa, doar de fatada, cum zici tu ca este. :contra:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu ar face nicio egalitate intre jucatorii care nu pot sau nu vor sa isi cumpere un grad si cei care au. Degeaba se chinuie saracul player care farmeaza 6 ore pe zi sa ajunga la ce poate lua un Elite din Gamemode , ajunge intr-o arena de PvP cu acel Elite , pierde , si se face cu nimic. Jucatorul care a farmat va crede ca totul a fost in zadar si se va lasa.

:contra:

Bodygiard1

User
    Player
    Salut  PROXDdaudinozn acea regula este implementata pentru a face jocul mai egali pentru toata lumea si pentru a scapa de anumite abuzuri de acea de la mine ai :contra:  

AimboT

User
    Player
    :contra:

Cand cumperi un grad cu acces la mgc(donezi pentru el sau il primesti) stii 100% ca nu ai voie pvp si multe altele. Tu facandu-ti iteme enchantate din GM , ai nevoie doar de o nicovala si 3 carti pe care le iei tot din gmc .Cei fara gmc au nevoie , de ore pierdute pentru a face exp , si nu vorbim de level 30 ,2 bucati de lapis si gata armura full .Este vorba de combinari de iteme pentru un item full , Multe ore pierdute pentru o carte cu Mending sau curse of vanishing pentru ca trebuie sa transformi zombie in villigeri. Tu in schimb cu gmc ti mouse pe item si apesi pe rotita . Aici deja nu mai vorbim de chin si ore pierdute , unu cu gmc cu mere full OP din gmc sa vina la pvp contra playeri normali? 

Ar fi trebuit sa pui propunerea altfel , sa se faca un warp la o arena unde sa aiba acces doar si doar playerii cu gmc , sa va bateti acolo pana la infinit ca aveti full mere OP . Ar fi inutil nu? Pentru ca nu veti termina un pvp niciodata .Pai si atunci unde este satisfactia unui player care munceste zile la un set ca se sa bata cu tine cu acces la gmc? Pune altfel problema , fa tu pvp cu iteme de unde vrei tu , versus unu cu kill aura setat pe 4-5 blocuri. Atunci afli satisfactia unui player care va face pvp contra unui gmc.

Alexic

User
    Player
    Salutare, deci daca ati sti cu adevarat sa folositi acel Gamemode 1 ar fi superb si nu ar trebui sa schimbam nimic. 

Daca ti-ai lua materialul brut din GM apoi te muti pe Survival si iti faci materialul finit acel iteme nu apare ca este de GM. Este adevarat ca necesita putin mai multa munca, dar avantajul tau este ca nu mai esti nevoit sa cumperi acele materiale. 

Nu se pot face exceptii de la regula pentru skyblock.

:respins: T/C

Status
    Not open for further replies.