• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock spring

Status
    Not open for further replies.

Arianadelina

User
    Player
    Nick-ul tău:ArianaAdelina089

Propunere:Sa se adauge din nou repair pe sectiune

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Pentru a repara mai usor itemele 

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar ajuta playeri de pe sectiune sa se descurce mai usor

Subserver:Skyblock spring

Alte precizări: -

1ZWXDE1

User
    Player
    :pro:

Nu vad rostul sa nu l puna, cum pe alte sectiuni nu-i "OP" doar pe spring e prea "OP" si sunt nevoiti sa l scoata, nu-i drept.

Last edited by a moderator:

liviubosu009

User
    Player
    Eu am avut nevoie de armuri care nu se pot repara in anvil dar repair ar putea ajuta multe persoane care poate nu au acces la ele!

ImVanilla/iEzeq

User
    Player
    Aceasta propunere mi-se pare foarte buna deoarece imi pot repara itemele stricate mai usor

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Din punctul meu de vedere, desi nu joc asa mult pe sectiunea SkyBlock, m-am lovit din cand in cand cu problema reparatului itemelor, pe multe sectiuni exista un repair la /Warp Enchant, si cred ca ar putea fi adaugat si aici. Cum ai zis si tu, te ajuta sa repari iteme mai usor si mai rapid.

Votul meu este :pro:

Pelo

User
    Player
    Salut! din punctul meu de vedere este mai bn ca eu am foarte multe pick-uri distruse și nu pot pune mending pe toate și de aia mi-ar prinde bn repair :pro:

cAmArAdU

User
    Player
    Aceasta propunere mi-se pare  foarte buna deoarece iti poti repara itemele mai usor :pro:

Alina Elena5

User
    Player
    Buna!  Mereu aveam problema si inca  o am ca NU pot da repair pe sectiunea Skyblock Spring si toate armurile folosite la pvp trebuiau aruncate pentru ca erau consumate si nu puteam sa le repar.Sunt de acord cu aceasta propunere pentru ca mi se pare foarte eficienta deoarece imi pot repara itemele fara a le arunca si le pot folosi pe o durata mai lunga.Votul meu este  :pro:  

Bodygiard1

User
    Player
    Salutare, o sa încep prin a menționa de ce nu consider ca aceasta idee NU este buna.
    1) Nu oferă o șansa egala tuturor playerilor, in sensul ca foarte mulți membri de la PvP nu mai sunt forțați sa lucreze pentru aceste itm(pe lângă faptul ca majoritatea playerilor de la PvP au deja acces la /kit).

2) Daca toți playerii ar putea sa își repare itm constant SkyBlock si-ar pierde farmecul foarte rapid si încetul cu încetul ar ajunge sa devina o secțiune de PvP.
    De acea votul meu este :contra:  

WiNtTeR

User
    Player
    :contra:  este prea op pe toate sectiunile.

Flix

User
    Player
    Buna!

Daca s-ar readauga repair ul ar trebui sa fie foarte scump pentru a nu putea rapara toate itemele cu 10k, sunt de parere ca repair-ul ar strica SkyBlock ul deoarece ar trebui ca toti playerii sa aiba acces la repair, asa ar ajunge ca toti playerii sa aiba kit-uri destul de rare. Daca s-ar adauga pretul corect ar fi 300k / hand si 700k / inventar pentru a fi ceva mai exclusivist pentru ca este foarte op in acelasi timp. Tinand cont ca playerii vor ieftin si bun votul meu este :contra: . 

PROXD

User
    Player
    Salutare.

Daca Repair ul s-ar readauga pe sectiune ar fii foarte scump deoarece lumea  acum au ferme de cactus extrem de mari si banii in acest wipe se fac foarte usor.

Regards,

PROXDdaudinozn.

Changi_

User
    Player
    Dupa parerea mea, cei care au dat contra au frustrari personale legate de warp pvp. Frustrarea ii fac sa nu isi mai doreasca ca sectiunea sa devina una de PvP. Dupa cum membrii staff si au dat deja seama, lipsa de PvP nu poate exista atat timp cat exista rivalitate.

Chiar si fara acel semn de repair jucatorii de PvP s-au adaptat usor, sectiunea nu are cum sa nu devina unu de pvp eventual. De ce sa incerci sa incetinesti formarea unei comunitati prin eliminarea semnului ? Nu ai cum, pur si simplu sa incerci sa stopezi PvP-ul atat timp cat inca se afla "/warp pvp" este imposibil. 

Data viitoare cand votati va rog eu nu mai folositi argumente precum "e prea op" si " încetul cu încetul ar ajunge sa devina o secțiune de PvP." precum si "asa ar ajunge ca toti playerii sa aiba kit-uri destul de rare.". Mai bine nu mai votati.

200.gif

Votul meu este  :pro:

Denisuc

User
    Player
    Nick-ul tău:ArianaAdelina089

Propunere:Sa se adauge din nou repair pe sectiune

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Pentru a repara mai usor itemele 

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar ajuta playeri de pe sectiune sa se descurce mai usor

Subserver:Skyblock spring

Alte precizări: -
    :pro: ba frate eu nu stau sa farmez xp sa repar niste seturi / iteme , bagati repair ca toti așteptăm asta , ne ati bagat repair 5-6 zile , zici ca suntem in perioada comunistului , ce ziceți sa ne scoateți si kiturile , ni le dați doar in zile de sărbătoare. Concluzie: bagati repair

Status
    Not open for further replies.