• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock spring

Status
    Not open for further replies.

ToneTer

User
    Player
    Salut, ArianaAdelina089!

Din punctul meu de vedere propunerea ta este chiar foarte buna, deoarece si eu si altii am avut problema cu repararea itemelor, iar readaugarea repararea itemelor ar fi chiar foarte util.

De la mine ai :pro: .

Vlad_

User
    Player
    Buna, Ariana. Imi face placere sa vad sugestii atat de bune, insa consider ca nu este completa si ar trebui sa adaugi si o sugestie de pret, pe survival cel putin 15k este o nimica toata, 15k pentru tot inventarul in contextul in care exista kit hermes si daca l vinzi pe tot ai bani sa dai repair de foarte multe ori, dar si un pret peste 100k nu ar merita pentru ca poti lua de 2 ori kit zeus pe zi (8 sets) si ar fi mai convenabil asa.
    Eu nu ma pot baga peste sugestia ta sau sa fac adaugari pentru ca nu am facut-o eu, insa votez  :pro: , stiind ca un sign de repair all ar aduce bine sectiunii, nu cum spune staff-ul de pe ea ca nu ar fi echilibru, dimpotriva, ar duce la o balanta foarte echilibrata intre playerii care fac pvp si cei care nu fac.
    La ce ma refer cand spun asta? sper ca va puneti intrebarea asta ca sa nu raspund degeaba
    Cei care fac pvp vor avea doar iteme de pvp reparate intotdeauna si vor sta *Cenzurat* cu banii, iar ceilalti vor avea intotdeauna o stare atat financiara cat si materiala net superioara fata de cei mentionati anterior pentru ca nu vor fi interesati in a-si repara itemele pentru ca probabil nu le folosesc prea mult daca nu fac pvp, asadar consider ca daca s-ar aplica propunerea Adelinei ar aduce beneficii sectiunii conform argumentelor aduse anterior.

Neltro

User
    Player
    Salut,

Nu consider că ar fi o idee bună, deoarece:

În trecut, a existat o repair pe secțiune și, după părerea mea, adăugarea acestui segn cu repair ar fi o pierdere de timp, deoarece există mending  pentru jucătorii simpli, doriți repair doar pentru pvp ce mi se pare absurd.

Acestea fiind spuse, votul meu este :contra: . Bafta !

Regards,
    Neltro.

Alexic

User
    Player
    Repair a fost adaugat cu o suma ce este influentata de unele iteme ce exista pe sectiune.
    Multumim pentru propunere 
    t/c

Status
    Not open for further replies.