• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock/Survival

Status
    Not open for further replies.

xyzz

User
    Player
    * Nick-ul tău: xyzz

* Propunere:  sistem de trade

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  dupa parerea mea ar influenta in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : dupa parerea mea ar fi un plus pt acest sectiuni deoarece s-ar evita tepele pentru item pe item.

* Subserver: toate subservele de skyblock/survival

* Alte precizări:  =====

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!  Cred ca ar fii o idee buna, nu conteaza ce sectiune este. Comanda /trade ofera jucatorilor increderea necesara pentru a face trade-uri. Scam-urile se pot injumatati, chiar elimina de tot cu ajutorul acestui sistem. 

Votul meu este :pro:

Pk2k20

User
    Player
    Salut xyzz.Personal cred ca acest sistem ar fi foarte bun pentru a schimba iteme  pentru sume mai mari ,de exemplu spawnare pentru mai multi bani de 500k .De la mine ai :pro: .Noroc pe viitor si o zi buna.

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o propunere foarte buna, deoarece nu ar mai fi la fel de multe trap-uri pe baza itemelor, iar asta probabil ca ar aduce mai multi playeri si/sau i-ar face pe unii sa nu se lase de joc

De la mine ai  PRO.png . Succes

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, aceasta idee este foarte buna din urmatoarele motive:

In primul rand, s-a reduce rata de scam-uri facute pe sectiune prin trade-uri.
    Jucatorii vor putea face trade mai des, fara frica de a primi scam de la alti jucatori.

De la mine ai :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Mini joaca Survival

Mini nu are probleme cu trade-urile

Mini încurajează jucătorii să facă comerț în mod corect deoarece aceștia se frustrează și se lasă de secțiune/server, ceea ce nu este okay.

Mini îți dă o șansă pentru adăugarea acestei propuneri , chiar daca este SURVIVAL, unde noi supraviețuim, obținem resurse și nu ne lăsăm păcăliți de alte persoane. Aici e locul unde tu nu poți avea încredere în necunoscuți. Unii s-ar putea sa nu se lase sa dea scam, dar chestia e că poți să dai /ignore, dar asta e alta discuție. Personal, nu mă interesează dacă este sistem de trade sau nu, pentru SURVIVAL, că mă descurc oricum.

Mini da :pro:  pentru că va fi un beneficiu pentru ceilalți.

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

dupa cum s a zis mai sus nu s ar mai da scam.. desii mie mi se pare de *Cenzurat* gust sa dai scam unui player cu bani/iteme totusi ar trebuii adaugat acest Trade pentru ca ar reduce scamul nu poti avea incredere in toti playerii

de la mine ai un :pro:

Andreea256se

User
    Player
    Ar fi o propunere foarte buna deoarece multi jucatori isi iau scam (de exemplu: imi dai 1 stak de blocuri de fier si iti dau 10k, jucatorul care este nou si care nu stie de /ah sau  ca are incredere mare in jucatorul respectiv  , va lua scam ).

Acest lucru ar fi foarte util jucatorilor de la mine ai :pro:

KNOWBADY

User
    Player
    Salut , propunerea ta este una chiar foarte buna si parerea mea foarte folositoare , daca ar fi un sistem de trade , am putea evita mult mai usor scam-urile si reclamatiile de genul ''Am luat scam de la x'' iar playeri ar avea mult mai multa incredere in alti participanti la joc .

Din partea mea ai un :pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Ar fi usor de pus de pe GTA, lejer'

:pro:

svhq

User
    Player
    Ar fi superb acest trade Sistem pentru Skyblock Air, Pro. 

PROXD

User
    Player
    Salutare,

Din punctul meu de vedere ar fi de folos un astfel de sistem implementat pe sectiune.

Alexic

User
    Player
    Salutare, multumim pentru propunere si pentru implicare, o sa luam in considerare aceasta idee pentru urmatorul update/wipe.

Status
    Not open for further replies.