• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

Changi_

User
    Player
    Nick-ul cu care joc : Changi_

Propunerea mea : La sfarsitul fiecarui sezon cand liderii celor mai reusite insule primesc premii,premiile ar trebui sa se imparta cu membrii insulei,de exemplu insula de pe locul unu are 5 membrii iar premiul este 1500 de tokene si un prefix

liderul insulei va primi 500 de tokene alaturi de un prefix iar membrii vor primi si ei cate 500 de tokene la randul lor 

Subserver : Skyblock spring/air

Alte mentiuni : propunerea sa se aplice pentru fiecare loc al concursului

Changi_

User
    Player
    Cred ca aceasta propunere ar influenta comunitatea deoarece mai multi playeri isi vor da interesul pentru a juca

Hmnk

User
    Player
    Este o idee foarte bună mai ales pentru cei ce au o insula cu mai mulți membri 

:pro:

Fadded.

User
    Player
    Unii poate doar sunt pe adaugati pe insula, dar ei nici nu joaca. Si asa nu prea este ok sa primeasca tokens degeaba.

:contra:  

Theuztu165

User
    Player
    Ar atrage playerii sa se joace mult mai mult pentru premii cat mai bune

:pro:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Ipotizam ca eu sunt un jucator de pe skyblock,in fiecare sezon imi fac o insula cu cel mai mare level,te adaug si pe tine dar tu nu prea intri.Concluzia este ca eu muncesc si tu primesti o parte din premiu.(EXEMPLU)

Votul meu pentru tine este un :contra:  

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Atunci cand adaugi foarte multa lume pe insula, totul se aglomereaza. Daca tu si inca 2 prieteni de-ai tai va jucati non-stop, iar celalti 3 sa zicem stau si nu fac nimic, nu ar fi chiar corect fata de tine si de prietenii tai ca jucatorii ce nu au muncit deloc la insula sa castige ceva, de aceea iti voi da :contra: .

Gabrihell_Jf

User
    Player
    salut, ar fii o idee foarte buna, deoarece ar face jucatorii mai competitivi si s-ar juca mai mult pe sectiune. De la mine ai :pro: .

Good luck in continuare!

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,dupa parerea mea daca am inceput o insula singur,apoi mai pe final a mai venit cnv si insula ,,noastra" ajunge in top,nu mi s-ar parea corect ca si el sa primeasca pentru  ca a venit mai tarziu si nu a contribuit,dar mai sunt si cazuri in care de la inceput fac insula cate 2,3 sau mai multi.Votul meu este :contra: ,mult succes!

Status
    Not open for further replies.