• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skypvp KIT ZEUS

Status
    Not open for further replies.

DiaxoI

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău:Diaxol

* Propunere: Sa fie cooldown 4h pentru kit zeus

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine pentru ca acest kit "zeus" dupa ce ca are 4 kit uri full prot 4+ 12 mere op mai are si cooldown abia 1h, e prea op si prea enervant,

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sa scapam de player care depind numai de kit ul zeus, propun ca sectiune ar fii mai buna

* Subserver:skypvp

* Alte precizări:  4h cooldown la kit zeus

MariusHex

User
    Player
    Salut, 

Propunerea ta mi se pare una buna deoarece dupa cum ai spus si tu acel kit e prea op si nu are nici un cooldown normal pentru cat de op este . Astfel un jucator daca da claim la fiecare 1h acelui kit poate face in 24h 288 de mere op + 96 de seturi full prot 4 unb 3 ceea ce mi se pare exagerat de mult .
    Acestea fiind spuse votul meu este :pro: .

Regards , 
    MariusHex

IulianX7

User
    Player
    Nu imi place aceasta propunere : pt chair daca ai baga 70euro e bine sa il ai la 1h

deci de la mine ai CONTRA

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca ar fii o idee buna sa fie totul mai echilibrat. Desi ai platit 70e, kitul la 1h ar fi prea op, nu ar mai trebuii sa faci nimic, nu prea este corect. Eu spun ca daca acest kit ar venii la 2h, totul ar fi mai exchilibrat. 

:pro:

Andreea256se

User
    Player
    Mi e pare o propunere destul de interesanta si buna deoarece intradevar este prea op kitul zeus la o ora , chiar daca acel jucator a platit destul de mult pentru acel grad.

De  la mine ai :pro: deoarece este foarte op kitul zeus la 1h si ar trebui mai mare cooldown.

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut,

Din pacate nu vom schimba cooldown-ul inca. /kit zeus este inlocuitor pentru GMC. Gradele de Elite si GoD au fost balantate.

T/C

Status
    Not open for further replies.