• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere skywars

Status
    Not open for further replies.

Gigeljoacabi

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
     Nick-ul tău: eusuntratonul

* Propunere: As dorii sa bagati  niste park-uri , cateva mape noi macar 2,3 si cateva kit-uri noi de exemplu: un kit cu un enchanmen table si anvil si o carte enchantata pentru a iti putea face sharpness 2 pe sabie 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca daca ati adauga aceste lucruri ar putea venii mult mai multi playeri si lumea are 5000,6000 coins si nu isi cumpara nici un kit, asa daca ati adauga niste park-uri si kit-uri noi oamenii ar da banutii coinurile.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece ar aduce mai multi playeri.

* Subserver:

* Alte precizări:  -

MrAstrix

User
    Player
    Salut,

Imi place propunerea ta, mai ales cea cu adaugarea mai multor mape pe skywars, ofera diversitate jocului, cat despre kit-uri, unele pot fi folositoare altele nu, dar iti voi da :pro: pentru aceasta propunere

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Schimbarile sunt mereu bine-venite. Perk-urile pot fi foarte folositoare si cred ca jucatorii isi vor da interesul pentru a castiga cateva. Personal as da cateva coins pentru un perk bun, dar nu as face asta pentru cages de exemplu.

Cat despre adaugarea unor mape noi, sunt de acord si cu asta. Mapele sunt vechi, cred ca ar trebui adaugate unele noi. Deja toti stiu pozitia chesturilor de la mid si de pe insule, nu mai e nimic nou si interesant.

Votul meu este acelasi pentru ambele propuneri, :pro:

Status
    Not open for further replies.