• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skywars

Status
    Not open for further replies.

IonutSerifu

User
    Player
    *Nick-ul Tau: heartforlife
    *Propunere: As dorii sa se adauge mai multe servere.: Adică pe solo încă doar 150 jucători sa se bage 3 server de solo s ai capa 150 jucători și 3 servere de team cu 150 jucători deoarece Eu când vreau sa ma joc îmi tot zice serverul este plin. 
    *Cum crezi ca ar infleunta  propunerea ta comunitatea: Pai nu ar mai aștepta oameni asa de mult și s-ar atrage măcar 500 600 de oameni pe solo 
    *De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate: Ar fii mai multe locuri pentru skywars și lumea ar întra mai repede și mai multa decat 150 pe skywars poate sa fie 500 600 solo și 200 300 team 
    *Subserver: Skywars
    *Alte precizari: - 

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca e o idee buna. Atunci cand intri pe SkyWars, vrei sa te joci instant insa din pacate trebuie sa astepti cateva minute bune pentru a se elibera o singura mapa, si daca nu esti rapid, in cateva secunde locurile se ocupa si trebuie sa astepti iar. Cred ca adaugarea mai multor servere si/sau mape ar fluidiza totul, ceea ce ar putea aduce jucatori noi si nu numai pe server.

In concluzie, votul meu este :pro:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, heartforlife!

Sunt de acord cu propunerea ta, deoarece jucatorii vor putea intra pentru a juca mai usor.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

XxPelurixX

User
    Player
    Salut, nu stiu ce sa zic deoarece numai seara pe la 19-20 este plin sv de skywars solo in rest sunt numai 120, 130, 140 deci daca s ar mai face un sv ar fii cam gol.. daca primul server de solo deabia se umple.. de la mine ai un 

:contra:

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    A fost un al doilea server de skywars solo si nu a fost jucat.

:tc:

Status
    Not open for further replies.