• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Speed Builders

IonutSerifu

User
    Player
     ︎ ︎ ︎ ︎ ︎
    ︎ ︎
    ︎ ︎ ︎ ︎ ︎︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎
    ︎*Nick-ul Tau:heartforlife
    *Propunere: Propun sa se adauge  mai multe arene sa te joci mai multe teme sa construiește adică sa nu pice în fiecare meci sa construiești un templu sa pice random și sa se bage team deoarece ar fii mai distractiv sa te joci cu prietenu tău Speed builder în 2. 

Cum crezi ca ar infleunta propunerea ta comunitatea:  Ar aduce mai mulți playeri lumea s-ar distra. 
     *De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate: Deoarece ar aduce mai mulți playeri și oamenii ar avea loc în mai multe arene. 
    *Subserver: Speed Builder 
    *Alte precizari: - 

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Am sa iau propuneriile pe rand> Am sa incep cu cea legata de teme. Nu cred ca e o ide buna si nici nu cred ca poate fi implementat. Candva sa zicem ca va fi un event sau Tournament, unii jucator pot spune ca au pierdut pentru ca au avut construcii mai grele din cauza ca au picat pe o mapa mai grea. Nu prea ai ce face aici, nu este corect si nu ar fi o idee buna, deci pentru aceasta propunere ai :contra: .

In schimb, cea de-a doua legata de arene cumva custom ar fi o idee super buna. Ar putea fi disponibila de la anumite ranguri de donator, de exemplu VIP+, sau doar pentru cel ce folosesc Gamster Launcher. Se poate schimba asa. Ar fi un lucru bun pentru ca ar influenta jucatorii sa foloseasca Gamster Launcher si/sau sa doneze. Aici iti voi da :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 
    Propunerea ta mi se pare folositoare. Ar fi mult mai interesant sa se mai adauge constructii pe langa cele existente si, cred ca ar aduce mai multi jucatori. 
    La cea de a doua propunere, la fel, mi se pare una interesanta si eu, cel putin, as juca in 2. 
    De la mine ai :pro:  
    bafta cu propunerea

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, consider ca aceasta propunere va fi buna, deoarece ar fi interesant sa te joci cu prietenii tai SpeedBuilders si cred ca va face multa lume sa se joace pe aceasta sectiune.

De la mine ai :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Constructiile si Arenele sunt posibile de facut pe sectiune. Timp de 2 ani ai stat sa te plictisesti la aceleasi constructii, ca mine.
    Faza cu team la speedbuilders e posibila si ea, doar ca e prea naspa din punctul meu de vedere , deoarece trebuie sa ramai ultimul din meci, trebuie sa faci toate constructiile si e mai mult o chestie competitiva. Bineinteles, nu e o idee rea, pentru cei care se pot juca , in caz ca sunt mai putini jucatori sau ceva de genul.

Eu nu mai prelungesc vorba ca ar aduce avantaje si chestii, ca s-au mai facut propuneri de genul pe sectiune.
    Hai cu noul speedbuilders . :pro: