• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Store

Status
    Not open for further replies.

MrFloricels6

User
    Player
    * Nick-ul tău: MrFloricels69

* Propunere: Readăugarea gradelor (cel puțin al gradului VIP) pentru secțiuni separate în Store la categoria Minigames.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar tenta mai mulți jucători să-și cumpere gradele pe care chiar le doresc și unde doresc.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Într-o situație teoretică, xX_DodelProGamer69HD_PvP_YT_Xx vrea să-si cumpere VIP pe Arcade, dar el nu se joacă pe restul secțiunilor pe care pachetul său le include deoarece nu-i place PvP-ul și este posibil să nu aibă nici 15€. În final se răzgândește și nu mai cumpără nimic. Dacă această propunere ar fi acceptată Dodel și cei în situația sa ar putea să-și ia VIP sau orice și oriunde și-ar dori 

* Subserver: -

* Alte precizări: Povestea și personajele de mai sus sunt ficțiune, orice asemănare este o pură coincidență. Dacă cineva a mai făcut această propunere are scuzele mele. Mulțumesc.

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu stiu ce sa zic, dar poate cum ai zis tu cineva nu joaca pe sectiunea x idk :pro:  

Marian*Gold

User
    Player
    Eu vroiam sa îmi iau VIP pe SkyWars și trebuia sa mai iau pe încă doua secțiuni de care nu aveam nevoie 

E clar ca de la mine ai un

:pro:

Succes

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Eu zic ca e mai ok sa lasam Shop-ul asa cum e, e mult mai frumos sa ai grad pe 3 sectiuni si sa platesti cu putin mai mult.
    :contra:

MrFloricels6

User
    Player
    Eu zic ca e mai ok sa lasam Shop-ul asa cum e, e mult mai frumos sa ai grad pe 3 sectiuni si sa platesti cu putin mai mult.
     Prin "readăugare" nu m-am referit la înlocuirea ofertei pe 3 secțiuni. Am propus doar un Shop mai variat. Dacă VIP-ul pe un singur minigame ar fi 6-7€, oferta pe 3 secțiuni ar fi mai tentantă (15:3=5). Ceea ce spun este că există și oameni ca "Dodel", axați pe un singur minigame și cărora li se pare ridicol să dea 15€ așa degeaba. O fi ok pentru tine așa, dar nu pentru toată lumea.

Karnation100

User
    Player
    :contra: Shop-ul e destul de bine facut asa cum e, mi se pare mult mai avantajos sa primesti gradul pe toate 3 sectiunile cu un pret mai mic decat jumatate.

MrFloricels6

User
    Player
    :contra: Shop-ul e destul de bine facut asa cum e, mi se pare mult mai avantajos sa primesti gradul pe toate 3 sectiunile cu un pret mai mic decat jumatate.
    I-am zis și lui YiusMeme că nu vreau să se scoată oferta pe 3 secțiuni, ci adăugarea (NU înlocuirea) unei alte opțiuni ca să avem oferte pe gustul mai multora. Dar văd că argmuntul tău pentru contra este opusul a ce am zis  și votezi doar așa de dragul de a o face, fără să analizezi mai bine ce am zis eu sau cei care au răspuns înaintea ta. O mai zic odată pe înțelesul tuturor: oferta pe 3 secțiuni e bună, dar nu pentru toată lumea..de aceea sugerez și grade pe o secțiune ȘI grade pe 3 secțiuni gamemode (fără să se scoată această). 

MrFloricels6

User
    Player
    I-am zis și lui YiusMeme că nu vreau să se scoată oferta pe 3 secțiuni, ci adăugarea (NU înlocuirea) unei alte opțiuni ca să avem oferte pe gustul mai multora. Dar văd că argmuntul tău pentru contra este opusul a ce am zis  și votezi doar așa de dragul de a o face, fără să analizezi mai bine ce am zis eu sau cei care au răspuns înaintea ta. O mai zic odată pe înțelesul tuturor: oferta pe 3 secțiuni e bună, dar nu pentru toată lumea..de aceea sugerez și grade pe o secțiune ȘI grade pe 3 secțiuni gamemode (fără să se scoată această). 
    Am vrut sa zic "minigame" în loc de "gamemode".....nu am putut sa editez.

Accept warn-ul

Last edited by a moderator:

LegendaryPvP

User
    Player
    Mi se pare mai avantajos sa primesti vip pe mai multe sectiuni decat sa cumperi gradul doar pe una. Dai 15e si ai VIP pe 3 sectiuni. 

Votul meu este :contra:

Succes

Mikakaela

User
    Player
    Daca isi doreste cu adevarat un grad, il va cumpara chiar daca este un mic bundle, shop-ul mi se pare chiar bine configurat in momentul de fata si nu consider ca are nevoie de schimbari.

Este foarte avantajos sa cumperi acel grad pe mai multe sectiuni deodata.

Hmnk

User
    Player
    Este o ideea bună dc sa cumperi grad pe niște secțiuni pe care nici nu te joci 

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Mie personal imi place shop-ul asa cum este, dupa cum s-a zis si mai sus, este destul de avantajos sa cumperi un grad pe mai multe sectiuni, nu stii niciodata cand te vei juca acolo.

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Consider ca shop-ul este okay asa cum este.

Votul meu este un :contra:

Status
    Not open for further replies.