• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival CLASSIC

Status
    Not open for further replies.

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    * Nick-ul tău: SkoTeRsTyLe

* Propunere:  cresterea token-urilor oferite pe vote-uri 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar fi benefic pentru toata lumea.. nimic rau.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca in momentul actual daca iei o data primul spawner sa zicem cu 1500 tokens(facuti din vote si din prima logare pe gamster launcher) aia a fost, foarte foarte greu il iei pe al doilea, iar daca de ex mai ai nevoie de un beacon, mai vrei un premium key SAU vrei chiar sa ti intretii WARP-urile, tot dai din tokenuri, ele facandu-se foarte foarte greu e aproape IMPOSIBIL sa mai faci pentru un al doilea sau al treilea spawner...

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:   As propune cresterea lor de la 2 cat iti da dupa ce votezi sa dea cate 5 de exemplu. Daca nu e ok 5, argumentati si voi cu cat ar fi ok sa se ofere, eu am dat un exemplu doar. Multumesc.

Last edited by a moderator:

AdyMN

User
    Player
    Salut

Idee ta este nu prea efectivă, pt că deja aceasta va deveni mult prea op și toți vor avea grade de donator  

:contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, tokenurile se pot castiga destul de usor, de exemplu, la fiecare vot cu Gamster Launcher vrei primi 5 tokenuri, in loc de 3, cum ai primi in mod obisnuit, in plus, la prima logare cu Gamster Launcher, vei primi 1000 tokeuri, ceea ce este foarte ok.

Daca vei vota in fiecare zi cu Gamster Launcher, pe cele 4 link-uri de vote si te vei duce pe fiecare Lobby in parte, vei castiga pe zi cam 160 de tokenuri, o suma destul de mare. 

Acestea fiind spuse, de la mine ai :contra: .

mini.

god gaymer
    Player
    Exista 5 metode de a primi tokens, n-are rost sa creasca token-urile pentru asta. Aveti rabdare si puteti face rost de acestea.
    In mod indirect , influentezi si alte sectiuni prin propunerea ta, fara sa-ti dai macar seama.

Metode : Votezi serverul , folosesti gamster launcher , foldezi in echipa gamster pe F@H , castigi la tournament sau/si castigi la gamster war event.

Drept urmare, vei primi :contra:

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Salut! Dupa parerea mea, tokenurile se pot castiga destul de usor, de exemplu, la fiecare vot cu Gamster Launcher vrei primi 5 tokenuri, in loc de 3, cum ai primi in mod obisnuit, in plus, la prima logare cu Gamster Launcher, vei primi 1000 tokeuri, ceea ce este foarte ok.

Daca vei vota in fiecare zi cu Gamster Launcher, pe cele 4 link-uri de vote si te vei duce pe fiecare Lobby in parte, vei castiga pe zi cam 160 de tokenuri, o suma destul de mare. 

Acestea fiind spuse, de la mine ai :contra: .
    Primesti 2 din cate stiu, macar de s-ar ridica la 3. Nu cred ca primesc 160 de tokenuri pe zi, altfel as fi avut o gramada, dupa cum am spus, pe survival classic mai trb sa ti intretii un warp, mai iti iei un beacon si se mai strang 1500 de tokenuri peste 2 ani daca ai rabdare, nu stiu daca voi jucati survival classic ca sa stiti dar este aproape imposibil sa mai ajungi la mai mult de 2 spawnere daca vrei sa ai si warp si una alta pe langa.

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Exista 5 metode de a primi tokens, n-are rost sa creasca token-urile pentru asta. Aveti rabdare si puteti face rost de acestea.
    In mod indirect , influentezi si alte sectiuni prin propunerea ta, fara sa-ti dai macar seama.

Metode : Votezi serverul , folosesti gamster launcher , foldezi in echipa gamster pe F@H , castigi la tournament sau/si castigi la gamster war event.

Drept urmare, vei primi :contra:

Metoda cu gamster launcher este o singura data si am spoecificat lucrul acesta, am zis ca dupa aceasta logare si dupa cateva voturi faci 1500 bun, iti iei spawner si gata le ai terminat pe toate. Dupa? Nu toti fac pvp pentru a face tokenuri si gamster war event sau nu mai stiu eu ce.. Singura metoda de a face tokenuri pana la urma ramane din vote-uri pentru majoritatea si iti spun, am 170 de voturi si inca n am reusit sa mi iau un al 3-lea spawner in voturi... Am luat unul clar din alea 1000 de tokens de la prima logare cu gamster dar dupa gata, se termina, nu mai ai cum sa le faci. Macar sa se ridice la 3 pe vot nu 2 cum este acum... Si faza cu influentarea altor sectiuni, asta nu este treaba mea deoarece am specifical clar Survival Classic, nu stiu daca se poate integra aceasta optiune cu tokenurile doar pe survival classic dar eu strict pe sv classic am facut acest topic. 

xDarkee7

User
    Player
    Salut! Daca tokenurile primite pe fiecare vot vor creste,unii jucatori isi vor cumpara grade cu tokens si vor abuza de ele.  :contra:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , propunerea ta nu este una tocmai buna ! Prin creșterea token urilor , abuzurile vor fi prezente ! 
    De la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.