• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Explorer

teolica2009

User
    Player
    * Nick-ul tău: teolica2009

* Propunere: Să se scoată level-ul de pe iteme, cum ar fii level-ul de pe săbii sau topoare.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca propunerea mea ar influența in bine, având in vedere ca majoritatea nu stau sa facă level pentru a avea avantaje.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Fără level-ul acela pe iteme, ar fi pvp-ul egal pentru fiecare. Fără a avea cineva un avantaj dând mai mult damage sau stricând armura mai repede având level pe topor/sabie.

* Subserver: Survival Explorer

* Alte precizări: sa scăpăm de copii ce se cred buni la pvp doar având level pe topor!! :>

NotDavidd

User
    Player
    PRO prea op, si talismanele care aduc avantaje fata de alti playeri la pvp, restul Talisman Explorator, nu conteaza, sabia ninja sau pana sa fie scoase sau gandit un sistem care sa fie mai accesibil pentru a achizitiona aceste talismane,

Kreepto_KKR

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut! Parerea mea, cu referire la ceea ce ai spus mai sus, ma face sa cred ca voi nu stiti sa profitati de avantajele jocului. In loc sa faci nivel pentru a avea un avataj in arena, preferi sa vii aici sa comentezi, sau sa faci aceasta propunere. Acel nivel iti ofera multe avataje, acum ca unora dintre noi le este lene sa farmeze nivelul, este fix problema lor.
    Prin urmare, eu nu vreau sa fie scos, deoarece daca este folosit cu cap, nivelul te ajuta foarte mult in desvoltarea ta ca jucator…

:contra:

Rossafla

User
    Player
    * Nick-ul tău: teolica2009

* Propunere: Să se scoată level-ul de pe iteme, cum ar fii level-ul de pe săbii sau topoare.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca propunerea mea ar influența in bine, având in vedere ca majoritatea nu stau sa facă level pentru a avea avantaje.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Fără level-ul acela pe iteme, ar fi pvp-ul egal pentru fiecare. Fără a avea cineva un avantaj dând mai mult damage sau stricând armura mai repede având level pe topor/sabie.

* Subserver: Survival Explorer

* Alte precizări: sa scăpăm de copii ce se cred buni la pvp doar având level pe topor!
    CONTRA

Rossafla

User
    Player
    TEOLICA2009 LEVELUL PE TOPOR ESTE UN AVANTAJ PENTRU PERSOANELE CARE SE JOACA MAI MULT SI SE AXEZA MAI MULT PE PVP NU CRED CA ȘTERGEREA LOR SCHIMBA CEVA. SINGURUL LUCRU CARE SE VA SCHIMBA ESTE CA TOATĂ LUMEA FĂRĂ TALISMAN O SA MOARA INSTANT

Fetamina

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    PRO DEOARECE ESTE MULT PREA OP,DE LA LVL 500+ ARMURILE SE SPARG DIN 10 HITURI APROX, +SUPER PUTEREA AIA CARE E CU CLICK DREAPTA + SHIFT ESTE PREA OP LA LVL MARE

TibiDasher

User
    Player
    :contra: intradevar este super op dar poti folosii asta in avantajul tau farmand mai mult level decat ceilalti, nu cred ca trebuie scoasa doar pentru ca unii nu vor sa farmeze

UltimulTortionar

User
    Player
    Dupa parerea mea, acest wipe nu se poate schimba nimic in legatura cu asta, pentru ca cei ce au farmat ar fi neindreptatiti.Ce-i drept, am jucat si eu pvp pe survival si este foarte op sa opresti regenul de la mar si sa ai talismane de viteza sau alte puteri de genul.
    Update-ul urmator, aceste lucruri ar trebui modificate sa fie mai putin op,sau poate chiar scoase, infulenta lor asupra pvp-ului fiind ca unul singur cu talisman si level 500 pe topor, poate sa bata 10 oameni full fara puteri.
    Prin urmare, o propunere buna de viitor
    PRO