• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

L u c i f e r

User
    Player
    * Nick-ul tău: LuciferM69

* Propunere: Adăugarea misiunilor.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred că influența ar fi una pozitivă, jucătorii vor fi mult mai atrași de aceste misiuni, nu se vor plicitisi așa ușor.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Prin adăugarea acestui sistem de misiuni, jucătorii se pot bucura de o mulțime de peripeții, aceștia având  obligația de a îndeplini anumite cerințe, de exemplu pentru a putea trece la următoarea misiune, trebuie să completeze cu succes prima misiune, cu cât ești la o misiune mai avansată, cu atât și premiile vor fi și mai complexe.

* Subserver: Survival

* Alte precizări:  Imagini cu sistemul la care făceam referire: https://imgur.com/a/2aDld

P.S: acest sistem este cunoscut de foarte puține persoane și nu se găsește pe alte servere din România, iar eu am lucrat aproximativ 15 ore pentru a adăuga 50 de misiuni, toate diferite, atunci când termini o misiune automat spune pe Broadcast: x a finalizat misiunea x.

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    Wow uite o idee pe care nu o vezi in fiecare zi,mi se pare foarte interesant si chiar ar fi grozav! ^^

:pro: :O

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Misiuni gen Questuri..Au fost si vor fi pe GTA ;)

xDraco_

Guardian
    Player
    Chiar o ideie buna + tu ai făcut totul plugin-ul o sa fie mai ușor de adăugat     

:pro:

Last edited by a moderator:

Shadow

Owner
    Staff member
    Chairman
    Acceptat!

O sa fie adaugat in curand.

Status
    Not open for further replies.