• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere survival

Status
    Not open for further replies.

frank0101 ex

User
    Player
    Nick-ul tău:frank0101

* Propunere: propun să se ofere ban la ce-i care fac trap

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : eu cred ca dăca toți ce-i care fac trap ar fi banați mulți jucatori ar fi mai mulțumiți si ar juca mai mult , pentru că mulți dintre playeri se lasa deoarece primesc trap și iși pierd lucrurile.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar ajuta mult in cresterea cumonități

* Subserver: survival explorer

* Alte precizări:   nu

TibiDasher

User
    Player
    Ar fi într-adevăr bine deoarece unii playeri noi care intra pe server vor accepta tp in trap vor pierde tot ce aveau si se vor lasa de joc

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred c-ar fi o idee foarte buna, daca trap-ul s-ar pedepsii cu ban, poate asa jucatorii ce fac acest lucru ar fi descurajati. Cred ca jucatorii noi, sau ce ce nu sunt invatati cu aceste metode de kill necorecte, ar avea un start mult mai lin, ar fi mult mai protejati.

In concluzie, votul meu este :pro:

WellCrafter

User
    Player
    Salut, avand in vedere ca sunt foarte multi care practica aceasta chestie si multi jucatori care se plang de asta, mi se pare ca este o idee foarte buna.

Votul meu este :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Fra', ideea in sine e buna, si stiu ca ne intelegem foarte bine si as putea sa fiu de acord, dar n-as fi. 

Motivul pentru care sunt contra acestei propuneri este ca jucatorii si asa nu stiu sa faca loot. La pvp nu se duc, toata lumea fuge si cand faci pvp la ei acasa, isi dezactiveaza pvp-ul. E normal sa-si faca iteme in halul asta, in plus jucatorii ar trebui sa fie mai atenti, nu e vina noastra ca au acceptat cererea cuiva si au murit.
    Exista metode de a preveni acest lucru :
    1. Nu accepti cererea unui jucator si il ignori daca insista sa vii la el. (In caz ca nu sunteti prieteni)
    2. Daca esti curios, dar nu vrei sa risti, folosesti perle. Poti folosi si coordonatele.
    3. Chemi pe altcineva care se poate ocupa de jucatorul care face trap. Daca e vulnerabil, te cheama si il ucideti amandoi. De preferat cu gamemode 1.
    4. Vii fara iteme.

Imi pare rau, dar votez
    :contra:

Andreea256se

User
    Player
    Trap-ul ar c-am trebui pedesit...

In primul rand in trap , cad de obicei copii cu varste sub 12 ani , care vor sa se joace Minecraft , dar accepta teleportarea altor jucatori fara sa stie ca este permis trap-ul sau ca pot muri. In al doilea rand aceste teleportari le poti accepta si involuntar (de ex: un priten cere sa te teleportezi la el , tu scrii /tpaccept , da in secunda urmatoare apare cineva care cere sa te teleportezi la el dar tu nu observi acest lucru si vei muri probabil in trap-ul jucatorului respectiv. 

Pana aici sunt de acord cu pedepsirea trap-ului , ai :pro:

Motivele pentru care trap-ul nu ar trebui pedepsit sunt:

-accepti tpa pe propria raspundere.

-nu accepti teleportari la orice persoana necunoscuta (daca ai acces la gm poti merge acolo stand pe /gm si jucatorul x nu te poate ataca si nici tu nu il poti ataca pe el)

-poti merge fara iteme .

-nu te obliga nimeni sa accepti tpa.

Cu aceste motive nu sunt de acord cu pedepsirea trap-ului , ai :contra:

Per total nu prea as fii de acord nu aceasta propunere deoarece jucatorii care nu au iteme pot sa faca rost de ele usor , sau sa moara la ei in trap .

Exista suficiente persoane care omor trapp-eri deoarece multi sunt usor de omorat , nu au iteme puternice.

De la mine ai :contra:

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra.

Pai de ce am sanctiona asa ceva? Atunci cand cineva iti face trap inseamna ca tu, pe propria raspundere ai acceptat tpa-ul sa te duci la el. X si Y nu pot face trap daca tu sau oricine altcineva nu ar accepta tpa, vina nu consider ca este a lor si a celor care se duc de buna voie. Daca nu ai incredere intr-un jucator nu accepti tpa, este simplu.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.