• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

Worthlesss

User
    Player
    coaie in familia voastra..votati contra ca nu sunteti in stare de nmc cu sabi drq......cand erau doar sabi avea si pit ul mai multi jucatori si pot sa zic ca e mult mai fun....pana si 3 4 pers care sunt in aro au spus ca e mai fun cu sabi iar veniti 3 pripasi sa spuneti ca nu e fun deloc ca plm nuj ce.....cataline am sa iti spun ceva...eu in locu tau as tacea ca nu esti bun nici de bagat la spalat.....iar de ceilalti ce sa mai spun,sunt degeaba pe aici....macar putem incerca un wipe in plm...nu mai fiti atat de prosti si incapatanati....pwp
    Frumos raspuns pentru cineva care a jucat pe mmc pe contul lui Robert impotriva mea si a pierdut. Desi el zice ca e mai bun.

qprian

User
    Player
    Nu este vorba ca x si y sta si farmeaza. Este vorba ca ar fii mult mai fun sa fie iar ca inainte, only sword. Si ar fii mult mai fun si mai multe clan fight uri fara buguri de lava, clickere si chestii ;)

bossnemilos

User
    Player
    * Nick-ul tău: qprian

* Propunere: Prestige 4 next wipe The Pit.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In opinia mea, daca s-ar implementa macar un wipe maxim prestige 4, totul ar fii mult mai fun si balanced.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece multa lume se plange ca daca ai kung fu ai un avantaj in plus.

* Subserver: The Pit

* Alte precizări: Macar un wipe daca s-ar pune maxim prestige 4 pentru ca in opinia este foarte balanced si fun.
    pro

bossnemilos

User
    Player
    * Nick-ul tău: qprian

* Propunere: Prestige 4 next wipe The Pit.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In opinia mea, daca s-ar implementa macar un wipe maxim prestige 4, totul ar fii mult mai fun si balanced.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece multa lume se plange ca daca ai kung fu ai un avantaj in plus.

* Subserver: The Pit

* Alte precizări: Macar un wipe daca s-ar pune maxim prestige 4 pentru ca in opinia este foarte balanced si fun.
    stiu ca nu are legatura cu ce ai spus tu dar vreau sa mi exprim parerea legat de gamster de staffi si de owneri. 1 la mana nu inteleg cum de amx e staff, a avut 200+ puncte de ban si 100+ puncte de mute, toate pentru toxic si hack. primea seturi pe gratis de la prietenii lu henriks care erau developeri, de fiecare data cand aproape murea isi lua teleport la control sau pe “alta sectiune sa i arate un developer ceva” si abuzeaza de /fly si majoritatea comenzilor la war si the pit. isi lua control din an in paste si clanu lui niciodata nu ia ban. dupa cum stim 1bloody cu eftalia au facut stats pushing datorita botilor si mutfame nu a facut nimic legat de asta, ba mai mult l a bagat pe amx in staff la cateva saptamani dupa acel report. dupa cum stim bine henriks si cu amx sunt cei mai buni prietenii, am fost luat la control de catre henriks si imi cauta in pc date personale ca sa aiba amx poze cu mn si date despre familia mea, cu noroc nu a gasit nimic ca nu tin date personale la mine in pc. si daca se poate sa i scoateti comanda de ip lu amx ca dupa nu se stie ce v a face cu ip ul nostru

_Anonimus_69

User
    Player
    Salut qprian,

Iti multumim pentru propunerea ta, dar cum au spus si majoritatea daca vor exista decat 4 Prestige-uri jocul ar deveni plictisitor deoarece nu vei mai avea pentru ce sa joci cand vei avea Prestige 4, asadar momentan sectiunea The Pit ramane asa cum este.

T/C

Status
    Not open for further replies.