• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

iDenis143

User
    Player
    Nick-ul tău:iDenis143

* Propunere: Sa se scoata supele sau macar sa dea regenartion,nu ajuta cu aproape nimic sau sa se bage Golden Heads.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca o supa da putine inimi si nu te prea ajuta.

* Subserver:The pit

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

Mattias

User
    Player
    Salut, si eu am observat ca supele dau putina viata si ar trebui sa-ti ofere mai multa viata avand in vedere ca dupa ce bati un player vor veni 2 pe tine, insa nu sunt de acord sa se scoata.

Votul meu este  :pro: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Dupa parerea mea, cred ca nu ar trebui sa se scoata supele, deoarece chiar daca ele ofera putina viata, au un rol bine definit. Atunci cand esti de exemplu in minus cu 3 inimi, nu prea ai vrea sa folosesti un Golden Heads ca sa te faci full insa ai vrea sa iti refaci viata mai repede. In aceasta situatie, supa ar fi foarte folositoare.

De la mine ai :contra: .

Bafta!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Personal nu sunt fan al PVP-ului cu Supe de accea simt nevoia sa dau :pro: deoarece cred ca ar face sectiunea mai ok, deja sunt prea asemanatoare, curand in loc sa merg pe the pit o sa merg pe kit pvp.

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut, supele ajuta la PVP, pentru a sta cat mai mult in viata si a avea o experienta cat mai placuta, de la mine ai  :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Salut,

Cred ca supele ar putea fi inlocuite cu golden appelurile, :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Parerea mea este ca ai dreptate , deja supele sunt prea comune si cred ca ar fi mai interesant cu Golden Heads ,  :pro: .

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Ar trebui schimbata diversitatea acestor obiecte. Supele au devenit prea comune si trebuiesc inlocuite atat abilitatea pe care o ofera cat si aspectul.

:pro:

TibiRO2005

User
    Player
    Salut !

PVP-ul cu supe este foarte greu si sunt cu mult mai bine gheads deoarece este mult mai usor :pro:

Status
    Not open for further replies.