• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

MariusHex

User
    Player
    Numele meu : MariusHex

Propunere : Sa se bage unbreaking 3-4 la enchanthing table sau sa se faca armurile unbreakable

Cu ce ar influenta : Armurile nu s-ar mai sparge asa de repede de la sharpness de pe sabie 

De ce ar fi utila : Armurile ar rezista si in lupta cu cineva cu o sabie cu sharpness 5  iar jocul ar fii mai ok si mai distractiv 

Subserver : The Pit

Alte precizari : -

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Ideea ta mi se pare interesanta , accea de a se baga unbreaking 3 sau 4 la enchanting si cred ca ar ajuta mai mult asa cum ai spus si tu sa nu ti se sparga armurile.Armura nu ar trebui sa se faca unbreakable deoarece nu ai mai munci pentru ea dupa sa o refaci si cred ca ar fi plictisitor.

Acestea fiind spund spune eu iti dau,

:pro: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Cred ca adaugarea unor enchanturi ce pot ajuta jucatorii ar aduce un plus tuturor. Dupa cum ai zis si tu, nu este foarte amuzant sa te bati cu cineva iar din cauza enchanturlor de pe armura aceasta sa se sparga fara sa faci ceva. 

:pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna!

Sunt de acord cu propunerea ta, chiar mi-ar placea un enchant mai custom asa ,ar putea fi si scos thorns ca sa nu mai se sparga asa usor.
    De la mine :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Parerea ta va fi apreciata de catre jucatorii acestei sectiuni, plus ca ar aduce un plus in combat. 

:pro:

Status
    Not open for further replies.