• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

katalin297

User
    Player
    * Nick-ul tău: katalin297

* Propunere: Pe ThePit sa se dea update la /tshop deoarece Hero e 10k tokens, dar pe celelalte sectiuni e 5k, iar gradul GoD nici macar nu e cu tokens, dar pe alte sectiuni este.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cei care folosesc G Launcher si sunt activi dar nu isi permit sa doneze pentru un grad/perfix, pot macar in acest fel, insa sa nu stea atat de mult.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am spus la punctul anterior, ar ajuta mult pe cei ce nu dispun de un card bancar pentru efectuarea tranzactiilor sau sunt din Moldova si nu au PaySafe.

* Subserver: The Pit

* Alte precizări:  -

Mattias

User
    Player
    Salut, katalin!

Vreau sa incep sa precizez faptul ca exista foarte multe modalitati prin a primi tokens acestea fiind :

-prin vot

-daca jucam cu G Launcher la prima conectare primim 1000 tokens si cate 5 tokens zilnic

-de altfel putem obtine tokens si de la event-uri globale

Prin urmare putem obtine tokens foarte usor, iar pe sectiunea The Pit gradele te pot ajuta foarte mult deoarece iti ofera acces la comanda /kit asa ca nu consider ca ar fi mai ok sa dam un "update" tshop-ului si sa il ieftinim.

Votul meu este :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Eu cred ca este o idee buna. Cum s-a zis si mai sus, exista mai multe metode in prin care poti face tokens, deci daca poti sa faci lejer 5k tokens poti sa-ti cumperi grad, ceea ce ar face jocul mult mai distractiv. Daca ai grad te joci mult mai mult si e mai amuzant dupa parerea mea. Ar ridica sectiunea, si ar incuraja jucatorii sa munceasca pentru tokens, sa voteze, sa se alature echipei de Folding a serverului sau sa foloseasca Launcherul Gamster. Cred ca merita schimbat pretul pentru hero si/sau adaugarea gradului GoD.

Votul meu este :pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Putem face token-uri relativ rapid si nu cred ca e nevoie sa ieftinim Hero-ul de la 10k la 5k. Eu zic ca e pretul actual e cel mai bun.

:contra:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, katalin297!

Imi pare rau, dar dupa parerea mea, aceasta propunere nu ajuta prea mult sectiunea, deoarece token-urile se fac destul de usor. Iar dupa cate sti, fiiecare grad are kit-ul sau, pentru o sectiune precum ThePit, ar fi prea OP ca playerii sa faca rost asa de rapid de Grade. Pretul actual este destul de potrivit.

De la mine propunererea ta are :contra: .

AMX

User
    Player
    Salut !

Sunt jucator de Gamster Global Event,posibil sa am cele mai multe win-uri,dar de cand premiul la event s-a schimbat la 50,singura sansa sa faci tokens este sa votezi sau cele 5/daily de pe Launcher

asa ca de la mine ai un mare :pro:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Propunerea ta este buna, deoarece pretul gradelor este prea mare, iar singura metoda cu care poti lua mai multe tokens este GWE. :pro:

ItzCodita

User
    Player
    Salut, voi tine cont de sugestia ta in urmatorul update.
      :tc:

Status
    Not open for further replies.