• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

MariusHex

User
    Player
    * Nick-ul tău: MariusHex

* Propunere: Sa se implementeze o metoda de trade 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : O metoda de a schimba un item pe altul ar ajuta foarte mult mai ales daca ai un prieten care s-a apucat recent si doresti sa il ajuti sau daca vrei sa schimbi un item pe altul cu un alt jucator

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Daca un jucatorul x doreste un item pe care il are jucatorul y si y doreste un item pe care in are jucatorul x acestia pot folosi o comanda precum /trade si sa faca rost de itemele dorite

* Subserver: The Pit

* Alte precizări:  ---

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca in trecut a mai existat o propunere asemanatoare si votul meu este acelasi: :pro: . Comanda /trade poate sa imputineze, poate chiar sa elimine posibilele scam-uri primite. Astfel se pot face trade-uri foarte usor, fara sa se mai bage staff-ul pentru siguranta, ceea ce ar putea ajuta foarte mult la prinsul posibililor hackeri si asa mai departe. 

Alex.889

User
    Player
    Sall! Crd ca e o idee buna. si eu vr sa fac tradeuri dar nu gasesc persoane de incredere care sa ma ajute si sa dea ce-au promis. comanda /trade mar ajuta mult.

:pro:

Status
    Not open for further replies.