• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere ThePit

Status
    Not open for further replies.

TheViper

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău: TheViper

* Propunere: Sa se scoata kiturile de pe ThePit

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sincer, eu unul nu pot sa ma gandesc la 1 singur motiv pentru care kiturile au fost adaugate in afara de faptul ca au fost adaugate pentru bani. ThePit este un minigame, nu ar trebui sa existe kituri donator deloc. Donatorii isi dau kiturile mai des decat ai timp sa iti faci full dmd daca intrii sa te joci din cand in cand de fun. Pe sectiunea asta ar trb doar sa farmezi pentru iteme. Mai ales playerii noi daca tot vad ca sunt omorati de altii full dmd si enchant ies repede, mai ales ca sunt si putini playeri

Daca sunt kituri pe ThePit eu zic sa bage si pe BedWars, KitPvP. O idee buna!

*ironic* 🙂

Acum normal, o sa vina playerii care si-au luat gradul de cand au vazut ca primeac kituri si o sa dea contra, ca ei au platit pentru kits nu pentru altceva si mi se pare si normal.

Sper sa fie luata in considerare propunerea mea.

* Subserver: ThePit

* Alte precizări:  

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este o idee buna per total, deoarece cum ai zis si tu, ThePit este un minigame, nu ar trebui sa fie asa mare diferenta dintre un donator si un jucator oarecare. Daca totusi gradele nu se vor scoate, cred ca ar fi mai ok ca kiturile sa se faca mai slabe, pentru a oferi o sansa celor ce nu au posibilitatea sau ce nu doresc sa-si cumpere un grad sa omoare un donator. 

In concluzie, votul meu este :pro: .

Flix

User
    Player
    Salut!

Nu ar fi ok sa se scoate kit-urile deoarece playerilor care probabil au donat pentru ele nu le-ar conveni si ar rezulta scaderea numarului de jucatori, insa ar fi destul de ok sa fie facute mai slabe deoarece playerii care nu au acces la acele kit-uri nu au sanse in fata unui donator. :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut  TheViper!

Nu cred ca ar fii ok sa se scoata kit-urile pentru ca unii jucatori au platit pentru acele beneficii, dar consider ca ar fi bine sa se faca mai slabe ca sa se elimine diferenta asa mare intre donator si player normal.

De la mine ai un :pro:

collapse94

User
    Player
    Bonsoir !

Idea ta este una buna deoarece daca ai grad ai si un kit bun si poti sa faci multe kill-uri.

De la mine  :pro:

Status
    Not open for further replies.