• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere toate sectiunile

Status
    Not open for further replies.

Bujorica

User
    Player
    Nick-ul tău: Bujorica

* Propunere: Propun ca pentru gradul de YouTube sa existe un topic special pe forum, la fel ca pt aplicatiile de helper, builder si asa mai departe. Am contactat pe cineva in privat pentru asta si nu a fost foarte politicos, asa ca cred ca ar fi mult mai potrivit un topic pe forum unde cineva sa raspunda cand e nevoie. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mult mai usor si pentru jucatori si pentru staff, sa aleaga mai repede cine merita si cine nu gradul de YouTuber. Cu siguranta nu sunt singurul creator de continut care joaca pe gamster.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am mentionat mai sus.

* Subserver: Toate.

* Alte precizări:  Sper sa nu mi se zica si aici 'esti *Cenzurat*', 'mars pe comunitatea x' si asa mai departe, asa cum mi s-a intamplat cand am incercat sa obtin gradul de YouTuber pe discord de la cel responsabil de asta. 

Have a nice day! Sper sa luati in considerare propunerea asta, sa pot primi si eu odata gradul ala.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna readaugarea unei astfel de sectiuni pe Forum. A fost candva, si nu a produs probleme evidente, deci cred ca ar merita readaugata. Ar fi mult mai usor pentru staff, cat si pentru cei ce vor sa detina acest grad, totul ar fi mai ordonat si mai clar.

In concluzie, votul meu este :pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar ajuta forumul facandu-l mult mai ordonat si usor de navigat pe el, ar ajuta foarte mult staff-ul cat si persoanele ce vor sa aplice pentru gradul respectiv. :pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, e o idee bună, deoarece astfel ar putea sa se aplice mult mai usor pentru această funcție.Sunt persoane care îndeplinesc cerințele si care poate ca nu stiu cum sa faca rost de acest grad.De la mine ai :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna, Bujorica 

Propunerea ta imi place si cred ca ar fi una foarte buna. Ar ajuta staff-ul si persoanele care vor sa aplice pentru acest grad iar forumul ar fi mai curat si mai usor de navigat pe el. 
      :pro:

ItsProGamer

User
    Player
    Salut ! Ideea ta este una destul de buna , o idee interesanta .

Chiar imi place ideea ta deoarece cum exista gradul de builder , poate exista si gradul de [YouTuber]

Anastasia__

User
    Player
    Hei!

Consider ca ideea ta este chiar una buna fiindca asa playerii sunt mai motivati sa filmeze si acest lucru ar aduce persoane noi pe server. Eu sunt  :pro: acestei idei, mult succes!

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Bujorica!

Ideea ta este una foarte buna si cred ca ar ajuta comunitatea.

De la mine ai un :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Bujorica!

Ideea ta este una foarte buna si cred ca ar ajuta comunitatea si ar motiva playerii sa filmeze si sa promoveze serverul aducand ulterior mai multi playerii

De la mine ai un :pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Readaugarea acestui Grad ar fi grozav, dupa parerea mea deoarece unii jucatori ar putea ajuta comunitatea mult! Mai ales ca jucatorii le place sa ajunga pe youtube si sa se distreze !

:pro:

Alinqwe___

User
    Player
    Salut! 

Vreau sa iti zic ca propunerea ta este una buna deoarece ar fi fain sa fie gradul Youtuber

Din partea mea ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.