• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere TOKENS

Status
    Not open for further replies.

WxnnerTheG0D

User
    Player
    :contra: Jucatorii ar putea abuza cu sisteme anti afk

Zefrex

User
    Player
    Parerea mea este :contra:

finca nu o sa mai donexze player o sa cumpere mai multi grade cu tokensuri

DarkNoob_

User
    Player
    votul meu pentru tine este un  :pro:   din data ce tokeni se fac chiar destul de greu .Bafta

mihaaiiii

Developer
    Developer
    Salut, imi place propunerea ar fi genial dar cred ca daca s-ar accepta propunerea ta este posibil sa se  reduca numarul de voturi , jucatorii vor avea tendinta sa stea afk pe sectiuni . De aceea sunt  :contra: propuneri. 

Last edited by a moderator:

_Tommy

User
    Player
    Bana vr sa incep prin a zice ca ,.

Sa zicem ca cineva sta ff mult afk in lobby sau foloseste un sistem sfk ar face prea multe tokens.

Sunt unii care nu isi permit un grad si stau ff mult pe server si asa ar putea sa isi cumpere un grad .

Imi place propunearea doar ca poti vota si sa participi la pvp tournament si primesti tokens ori cum de la mn ai un:  :pro:

cantkillher

User
    Player
    :contra: Ar ridica nivelul jucatorilor care stau afk pe sectiune ca sa "Farmeze" token-uri + ca esti avantajat cu gamster launcher :
    " Incepand de astazi veti primi cate 2 tokens pentru fiecare vot pe fiecare lobby. Avand in vedere ca sunt 4 linkuri de vot si 8 lobby-uri veti cumula un total de 64 de tokens pe zi. Va reamintesc ca daca folositi Gamster Launcher beneficiati de 1000 de tokens la prima conectare + 5 pe zi. De altfel incepand tot de astazi inscrierea la PVP Tournament va costa 25 de tokens, iar castigatorul va lua 250 de tokens. "

DarkNoob_

User
    Player
    :pro: motivele mai jos bafta!

1.Faci tokeni foarte greu

2.Propure chiar faina gen,la playeri care au multa activitate pe sv,primesc si ei o recompensa,tip in fiecare 10 minute 1 tokeni si dupa ce depaseste 1h jucatorul respectiv sa primeasca tip 5 tokeni.

3.Bafta

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.