You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rejected Propunere TOKENS
- Status
- Not open for further replies.
:contra: Jucatorii ar putea abuza cu sisteme anti afk
Salut, imi place propunerea ar fi genial dar cred ca daca s-ar accepta propunerea ta este posibil sa se reduca numarul de voturi , jucatorii vor avea tendinta sa stea afk pe sectiuni . De aceea sunt :contra: propuneri.
Last edited by a moderator:
Bana vr sa incep prin a zice ca ,.
Sa zicem ca cineva sta ff mult afk in lobby sau foloseste un sistem sfk ar face prea multe tokens.
Sunt unii care nu isi permit un grad si stau ff mult pe server si asa ar putea sa isi cumpere un grad .
Imi place propunearea doar ca poti vota si sa participi la pvp tournament si primesti tokens ori cum de la mn ai un:
ro:
Sa zicem ca cineva sta ff mult afk in lobby sau foloseste un sistem sfk ar face prea multe tokens.
Sunt unii care nu isi permit un grad si stau ff mult pe server si asa ar putea sa isi cumpere un grad .
Imi place propunearea doar ca poti vota si sa participi la pvp tournament si primesti tokens ori cum de la mn ai un:
:contra: Ar ridica nivelul jucatorilor care stau afk pe sectiune ca sa "Farmeze" token-uri + ca esti avantajat cu gamster launcher :
" Incepand de astazi veti primi cate 2 tokens pentru fiecare vot pe fiecare lobby. Avand in vedere ca sunt 4 linkuri de vot si 8 lobby-uri veti cumula un total de 64 de tokens pe zi. Va reamintesc ca daca folositi Gamster Launcher beneficiati de 1000 de tokens la prima conectare + 5 pe zi. De altfel incepand tot de astazi inscrierea la PVP Tournament va costa 25 de tokens, iar castigatorul va lua 250 de tokens. "
" Incepand de astazi veti primi cate 2 tokens pentru fiecare vot pe fiecare lobby. Avand in vedere ca sunt 4 linkuri de vot si 8 lobby-uri veti cumula un total de 64 de tokens pe zi. Va reamintesc ca daca folositi Gamster Launcher beneficiati de 1000 de tokens la prima conectare + 5 pe zi. De altfel incepand tot de astazi inscrierea la PVP Tournament va costa 25 de tokens, iar castigatorul va lua 250 de tokens. "
1.Faci tokeni foarte greu
2.Propure chiar faina gen,la playeri care au multa activitate pe sv,primesc si ei o recompensa,tip in fiecare 10 minute 1 tokeni si dupa ce depaseste 1h jucatorul respectiv sa primeasca tip 5 tokeni.
3.Bafta
- Status
- Not open for further replies.