• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

PROPUNERE UHC WAR

albertoregele

User
    Player
    • * Nick-ul tău: Alberto_448
    • * Propunere: Propun sa se scoata scenariul super heroes
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Avand in vedere ca super heroes e unfair fata de ceilalti ar influenta mai mult war u sa fie mai echilibrat si distractiv sa putem juca toti la egalitate
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece multi playeri ies de la war din cauza efectului si se cearta pe chat pentru ca unu are efect mai bun si unu mai slab si consider ca o sa fie fair tot dupa.
    • * Gamemode/Minigame: UHC WAR
    • * Alte precizări: nu

AsheZx30FPS

User
    Player
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Avand in vedere ca super heroes e unfair fata de ceilalti ar influenta mai mult war u sa fie mai echilibrat si distractiv sa putem juca toti la egalitate
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece multi playeri ies de la war din cauza efectului si se cearta pe chat pentru ca unu are efect mai bun si unu mai slab si consider ca o sa fie fair tot dupa.
    +1
    Acel scenariu este foarte unfair si nu mai conteaza cine este mai bun, conteaza cine are noroc sa ii pice strenght. Sunt jucatori care primesc de 4 ori pe zi strenght si altii primesc de 4 ori pe zi inviz

Oskito19

User
    Player
    +1
    Daca tot scoatem super heroes, sa scoatem si flower power. E fix aceeasi treaba ce are legatura cu norocu`.

Last edited:

Fubukij0j

User
    Player
    Nu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece super heroes este tot farmecul uhc ului, fara super heroes nu ar mai fi distractia care se petrece pe voice uri si totodata nici concurenta de a castiga impotriva cuiva cu efect mai bun decat al tau, daca nu ai primit efectul dorit iti poti folosi skill ul pentru a castiga chiar daca nu este cateodata corect fata de toti jucatorii fiecare primeste un efect si daca stie cum sa-l foloseasca o sa castige fara sa aibe nevoie de un efect anume

Bladeeeez

User
    Player
    +1 Sunt de acord deoarece atunci cand imi pica strenght imi pica numai iteme slabe si asta se intampla doar odata la o saptamana.Cand imi pica invis am cele mai bune iteme si ma omoara astia cu strenghts

SeaNN

User
    Player
    +1 iti poti folosi skill ul si fara super heroes si in asa mod , am avea cu totii sanse egale si cel mai bun sa castige

Hallwo

User
    Player
    +1 cand imi pica str eu fac str II si imi iau bataie de ala aia la care le pica rez II si fac si str II si plang ca nu castig la uhasce 😭

Adeen__

User
    Player
    +1 Sunt de acord cu aceasta propunere deoarece super heroes este mostly luck-based, ceea ce face uhc-ul unfair si enervant. Consider ca un event de genul ar trebui sa fie mai mult fun decat enervant.

CubingGamer

User
    Player
    +1 pica numa cele mai obscure efecte la uni si la altii pica superultragaz1shot 75, i pacanele 2.0

LegendarulMario

User
    Player
    Nu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece super heroes este tot farmecul uhc ului, fara super heroes nu ar mai fi distractia care se petrece pe voice uri si totodata nici concurenta de a castiga impotriva cuiva cu efect mai bun decat al tau, daca nu ai primit efectul dorit iti poti folosi skill ul pentru a castiga chiar daca nu este cateodata corect fata de toti jucatorii fiecare primeste un efect si daca stie cum sa-l foloseasca o sa castige fara sa aibe nevoie de un efect anume