• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere War

Status
    Not open for further replies.

XxPelurixX

User
    Player
    Nick-ul tău: XxPelurixX

* Propunere:  Sa se adauge un Final Heal la GamsterGlobalEvent, multi sunt la inceput nu stiu care e faza cu acest War sau isi iau damage aiurea si ar fii ok sa se adauge un final heal care sa fie cu 5 minute inainte de inceperea pvp ului

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar fii mai multa lume cand incepe pvp ul si la MeetUp

* Subserver: GamsterGlobalEvent

* Alte precizări:  -

mini.

god gaymer
    Player
    Îmi place perioada asta de grație, vin mai mulți jucători ca să-i putem ucide, sa ne facem capete și să-i batem pe restul! 😈

Unii când fac greșeli, nu s-ar mai îngrijora, deoarece ar veni heal-ul. Singura chestie, personala, este că n-ar mai fi Ultra Hardcore. Practic, cei mai slabi sunt învinși de cei mai puternici, că asta-i UHC, cei mai puternici câștigă.

Cat despre faptul că ar fi mai mulți jucători, te contrazic, pentru că tot vor muri , indiferent că sunt sau nu sunt la meetup.

Jucătorii pro vor fi mult mai avantajoși pentru că vor fi mai mulți jucători, asta însemnând că vor avea mai multă viață. Viața contează 😉

Eu zic sa, de ce nu :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca ar fi o idee buna pentru ca se mai intampla ca la inceput de tot sa cazi de pe un munte, sa te incalzesti putin in lava. Un heal ar ajuta mult la MeetUp. De asemenea, ar fi o idee foarte buna pentru a strange jucatori noi.

:pro:

Andreea256se

User
    Player
    Cum ai zis si tu sunt multi jucatori noi care isi iau damage aiurea  sau nu stiu cum functioneaza war-ul, astfel ar da o sansa egala de lupta la toti jucatorii care participa la war.

De la mine ai :pro:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una buna.

Multi jucatori raman low hp din diverse motive(fall dmg, un mob, troll de la coechipier etc.).

Daca ri s-ar oferi un final heal, luptele ar fi mult mai fair, toti incepand de la acelasi hp sa va luptati si ar aduce mai mult fun la war.

Acestea fiind spuse, votul meu este :pro: .

MariusHex

User
    Player
    Salut 

Ca jucator la war stiu ca pe parcursul acelor minute de gratie inainte de pvp poti sa mori foarte usor din cauza unor diverse lucruri si sa ramai foarte low astefel incat la inceperea pvp ului sa devii o tinta din cauza hp ului tau mic . Si este chiar enervant sa stai 10 minute sa faci iteme si asa mai departe ca la inceperea pvp ului sa vina cineva full hp sa iti dea o sabie si sa mori . 

Acestea fiind spuse , votul meu este :pro: .

Jokerul156

User
    Player
    Salut,

De la mine ai  :contra:

Deoarece nu trebuie sa te bazezi pe joc ca sa iti faca viata, se numeste UHC pana la urma. Toti playerii n-ar mai pasa de viata si s-ar duce pot spune Rambo :). E vina ta ca ti ai luat din hp, sau poate cineva ti-a facut trap, e grija ta pentru hp-ul tau. După părerea mea ar strica tot jocu

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Forta propunerea
    :pro: mare barosan, mai patesc sa iau mult dmg de la falling boss, ar fi blana sa fie asa, cred ca o sa ajute propunerea ta, #VotatiPROBossilor!!!
    Votez pro ca imi iau uneori damage aluda si mno ii naspa

Status
    Not open for further replies.