• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Zombies

Status
    Not open for further replies.

Pojy

User
    Player
    * Nick-ul tău: Pojy

* Propunere:  Propun sa se adauge pe sectiunea Zombies stratusuri si topuri, de exemplu in lobby sa apara o lista cu top 10 wins sau zombie killed , si cu comanda /stats o lista cu statusurile tale

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca ar influenta sectiunea intr-un mod bun

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face totul mai competitiv

* Subserver: Zombies

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca propunerea ta ar fi una buna, deoarece daca ai stii ca exista un top cu win-uri sau cu zombi killed, te-ar face mult mai competitiv si hotarat da dai tot ce ai mai bun pentru a ajungeacolo. De asemenea, o comanda /stats ar fi bine venita pentru jucatorii ce vor sa-si vizualizeze progresul, sau pentru cei ce doresc sa vada ce au facut in timpul meciului.

:pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Imi place ideea ta si cred ca ar oferi un alt nivel de diversitate in ceea ce priveste randul sectiunilor. Interesant !

:pro:

Status
    Not open for further replies.