• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

AntiDinamo

User
    Player
    Nick-ul tău:AntiDinamo

* Propunere: Sa se adauge o chestie cum este pe bedwars si skywars adica sa ti arate cine te a omorat

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :intr  un bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pai de exemplu vine cineva pe la spate il bate iar playerul mort nu stie cine l a omorat si dupa se produc discutii cum ca ar avea hack sau invizibilitate

* Subserver:GWE²

* Alte precizări:  Daca dai pro sa mi spui dc daca contra la fel

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este o idee buna deoarece, dupa cum ai zis si tu, nu prea stii ce sa crezi atunci cand mori instant, poate e un hacker, poate e un cleanup-er, nu avem de unde sa stim. Un mesaj ce iti va spune cine te-a omorat ar putea schimba asta. In plus, poate ar salva si putin timp pentru Staff, deoarece daca il raportezi, Staff-ul se va duce pe el, si cel mai probabil se va dovedi o alarma falsa. In acel timp, Stafful putea bana un hacker real.

In concluzie, :pro:

FenixG3

User
    Player
    Propunerea ta ar putea ajuta staff-ul, reducand din verificarile degeaba de hack, dar si jucatorii, pentru ca multi dintre cei care joaca la GWE doresc sa afle cat de bine joaca adversarii lor, sau macar cine sunt adversarii lor 🙂

In concluzie, votul meu va fi :pro:

Multa bafta!

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Cred ca este o sugestie destul de utila pentru playeri, sa stie cine l-a omorat si sa il poata spectata sau sa il raporteze la staff ca are hack etc. Poate fi un cleean-uper si sa vina sa te omoare, iar tu nu stii cine este.  

Pe  baza celor mentionate mai sus de la mine ai :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta cred ca este una destul de buna. Dupa cum s a spus si mai sus, aceasta obtiune ar ajuta la aflarea unor posibili hackeri mult mai usor.

:pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Ideea ta este una foarte buna,deoarece se pot sesiza mult mai usor posibili hackeri.

:pro:  

Status
    Not open for further replies.