• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

Amir123

User
    Player
    Nick-ul tău:Amir_Vere

* Propunere: Sa se faca o aplicatie cu gamster cu forum store etc,

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Aceasta propunere ar fi foarte folositoare pentru folositori de android

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Mie imi e foarte greu sa accesez forumul pentru ca pana ce il caut pana ce intru e foarte greu,Dar daca ar fi ceva de genu apk miar placea mult

* Subserver:Forum

* Alte precizări:#GamsterPower

LD007

Lupisor
    Player
    Cred ca ar fii o idee super buna. In trecut un alt membru al acestei comunitatii a propus tot asa, o aplicatie pentru Forum si pentru Store, insa nu a fost pusa in aplicare. Cred ca ar merita totusi o sansa, ar economisi timp, ar fi usor de folosit si foarte practica. Nu cred ca va consuma mult internet/spatiu de stocare, deci ar fi perfecta pentru cei ce nu vor sa-si consume datele mobile sau spatiul intern al telefonului degeaba.

Votul meu este :pro:

DarLIk457

User
    Player
    Salut . Nu spui rau ,ar fi o idee interesanta dar doresc sa mentionez faptul ca ar trebui ca in aplicatie sa iti fie mai usor sa donezi . Este o idee ce ar prinde bine comunitatii si poate ajuta la usurarea cumpararii unui grad kit sau altceva . Sau pentru forum chiar ar fi util incat sa poti vedea intr-o maniera mai confortabila postarile noi de pe forum . Din partea mea vei primi :pro:  . O zi buna in continuare!

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Idee ta este una interesanta,deoarece poate sa iti fie mult mai usor sa intri pe forum sau  sa donezi,fiind doar la un click distanta.Personal chiar cred ca se poate pune in aplicare

De la mine primesti :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Amir_Vere!

Ideea ta este una foarte buna si cred ca ar fi mult mai usor de accesat forumul si chiar sa donezi. O aplicatie ar fi chiar buna.

De la mine ai un :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta nu prea imi place, nu are sens sa se faca o aplicatie pentru asa ceva cand poti sa te duci pe Google -> www.gamster.org. 
    Multi nu folosesc forumul pe telefon.

:contra:

​

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Imi place propunerea ta. Pentru mine, cel putin, ar fi foarte folositoare o aplicatie pentru Forum/Store. Eu pot intra pe laptop doar seara, cat sa imi fac activitatea, iar restul zilei verific forumul de pe telefon, ceea ce imi este destul de greu. Sunt sigura ca si altor membri Staff care nu stau pe pc/laptop toata ziua, le-ar fi de ajutor o astfel de aplicatie.

:pro:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Hello! O propunere foarte buna dupa parerea mea. Cred ca daca ar exista o astfel de aplicatie, ar fi foarte utilizata si cred ca ar fii mult mai usor si mai rapid sa folosesti forumul/store etc. Ca sa intri pe internet si sa accesezi poate fiimai plictisitor, mai dificil si sa dureze mai mult. Dar cu o aplicatie ar fii mult mai eficient!

:pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna.
    Propunerea ta mi se pare una chiar foarte buna si cred ca ar avea succes deoarece multor jucatori poate le este dificil sa intre pe internet sau din cauza unui net *Cenzurat* e mai dificil. Eu cred ca ar ajuta foarte mult o astfel de aplicatie si ar fi utila. 
    De la mine ai :pro:  

TancaUragan

User
    Player
    Buna, propunerea ta mi se pare interesanta deoarece daca ar exista o aplicatie pentru gamster - forum, store etc ar fii mult mai accesibil si la indemana. Prin urmare de la mine ai :pro:

collapse94

User
    Player
    Buna, imi place propunerea ta doearece eu tot am vrut sa fac asa propunere sa fie o aplicatie gamster .

De la mine ai ,  :pro:

Status
    Not open for further replies.