• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere

Status
    Not open for further replies.

Flamboyant

User
    Player
     Nick-ul tău:Flamboyant99

* Propunere: NightBoost la job-uri

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar fii job-urile mai interesante,mai bine platite,de exemplu mi-as propune sa fac lvl 100 la job-urile mele favorite

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :playtime

* Subserver:Survival Explorer

* Alte precizări:  

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Flamboyant99,

Dupa parerea mea, aceasta propunere nu este tocmai buna deoarece nu cred ca ar fi putut pune un timp comun al boost-ului pentru playerii din alte tari, astfel playerii care nu sunt din romania si au alt fus oral ar avea un avantaj mai ales daca diferenta de ora este una super mare. De la mine ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Nu cred ca este o idee buna deoarece nu toti jucatorii pot intra seara, unii sunt mai mici si nu au cum sa participe la NightBost-uri, deci au un dezavantaj mai mare decat ceilalti. In plus, daca iti place de exemplu sa minezi sau sa spargi copaci, vei face level mai mare automat, fara alte boosturi.

Deci, votul meu este :contra:

Denis Olar

User
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea,e ok sa fie boostul la fel la orice interval orar.

Votul meu va fi contra

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra.

Sunt de parere ca cei care au comentat mai sus, daca s-ar adauga NightBoost ar fi in avantaj doar jucatorii care stau si dupa 00:00. Media jucatorilor de pe Explorer este intre 9-14 ani, multi au scoala si nu pot profita de acest boost. Nu vom adauga!

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.