• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri Minigame-uri

Status
    Not open for further replies.

alexhatz2020

User
    Player
    * Nick-ul tău: alexhatz2020

* Propunere: sa Creați minigameurile: SkyGiants, The Dropper, Lucky Island, Crazy Walls, sheeP quest, Christmas Chaos și am mult mai multe care nu imi Von in minte 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar atrage mai mulți jucatori deci ar influența comunitatea într-un mod pozitiv

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca sunt mulți ( cum am foat si eu) care nu vor sa se apuce de Minecraft deoarece nu pot juca aceste minigame-uri decât cu bani

* Subserver: nu știu ce trebuie sa scriu ...

* Alte precizări: nu am 

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Imi place ideea, pare una interesanta. Dupa cum ai zis si tu, aceste minigame-uri pot fi jucate doar pe servere premium. Ar fi interesant sa se bage pe Arcade Mixed, pentru a aduna mai multi jucatori. Eu iti voi da :pro:

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut si ma bucur ca te-ai decis sa ajuti dezvoltarea serverului cu idei noi.Cred ca aceste minigameuri vor fi jucate si vor aduce mai multi playeri,vechi si noi.

Ar putea fi adaugate pe Arcade Mixed,sau sa aiba propria sectiune.In concluzie,votul meu este :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    :contra: Multe sectiuni de facut si putini jucatori care s-ar putea juca. Eu zic ca minigame-urile /gamemode-urile astea sunt bune pentru un moment.

_Maniacu22

User
    Player
    Salut! Imi place ideea. Toate acele minigame-uri pe care le-ai precizat se pot juca pe servere premium. Dar nu multi au cont premium. Ar fi interesant daca s-ar aduga acele minigame-uri pe serverul nostru.

:pro:

AdyMN

User
    Player
    Salut, îmi place ideea ta

Aceste mingame-uri ar aduce mulți playeri noi și sunt mulți playeri care ar dori să joace aceste minigame-uri, dar nu au cont premium 

:pro:

GodBoy1432

User
    Player
    Salut.As vrea sa iti spun ca imi place propunerea ta.Multi playeri cauta aceste sectiuni pe internet,multe servere nefiind din romania.Votul meu este :pro: si sper sa ajungi cat mai departe cu aceasta sugestie.

La Subserver trebuie sa scrii sectiunea pe care e, puteai sa pui lobby,

Salut. :D

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut

Nu vad de ce s-ar adauga mai multe sectiuni, eu sincer cred ca nu ar fi jucate sectiunile astea deoarece sunt niste sectiuni destul de vechi + sunt deja destul de multe sectiuni care sunt okay, inca 6 sectiuni sunt destul de multe. :contra:  

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !
    Mi-se pare o propunere destul de ok pentru ca nu multi playerii au cont premium si daca ar fii aici pe Gamster aceste minigame-uri ar fii destul de ok .
    :pro: .
    Succes !

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt prea multe sectiuni, si pe Gamster sunt deja multe , in concluzie din partea mea ai :contra: deoarece nu consider ca o sa fie multe persoane care sa le joace.

Marian1235

User
    Player
    Nu inteleg , sunt deja multe sectiuni,si de ce sa  fie si mai multe si sa scada jucatori, raspunsu final este :contra:

AimSlash

User
    Player
    Mi se pare o propunere foarte buna, noi minigames-uri ar atrage jucatorii, momentan Arcade Mixed are probleme, ar fi potrivit schimbarea cu cele mentionate de tine. :pro:

Fadded.

User
    Player
    Salut, sunt deja prea multe sectiuni si prea putini playeri.

Votul meu este :contra:  

StefiMwR

User
    Player
    Salut ideea ta este buna , in acest mod serverul o sa fie mai po*Cenzurat*t prin diferite mini game URI . :pro:

Status
    Not open for further replies.