• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propuneri Survival Explorer

RenJi

User
    Player
    * Nick-ul tău: RenJi

* Propunere 1: Propun ca wipe-ul urmator sa se modifice sistemul de gems, sa nu mai pice din blaze, sa pice din ceva din care se poate face o ferma mai greu (drowned, gardieni, zombified piglini)
    * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu s-ar devaloriza gems atat de rapid.
    * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pune minte la contributie, sa se faca ferme mai grele, nu doar cele basic.
    * Gamemode/Minigame: Survival Explorer
    * Alte precizări: Astept feedback

* Propunere: Sa se adauge si hoe cu unbreakble si armura tot cu iteme dinalea (Loresmount's Niche si celalalt) - sau din ceva mai greu de facut (drop de la warden sau cumva din stackuri de loresmont's niche sa faci ceva si cu alea sa cumperi)
    * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :

• De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Se chinuie mai mult lumea si nu se plictiseste.
    • Gamemode/Minigame: Survival Explorer*
    • Alte precizări: Astept feedback

TibiDasher

User
    Player
    Nu mi se pare o idee buna, deoarece redstoneul este dezactivat mai mereu, iar asta face fermele mai complexe aproape imposibil de facut, nu mai zic ca face serverul si mai p2w decat este deja si mult mai greu pentru playerii noi sa se joace.
    :contra:

copacimov

User
    Player
    De la implementare sistemului de gems, in fiecare wipe sectiunea se umple de ferme de blaze cu exagerat de multe spawnere (peste 50, uneori chiar peste 100 care ajung sa produca sute de entitati - lag).
    Largirea plajei de mobi care dau gems ofera jucatorilor fara grad (si nu numai) posibilitatea de construire a unor ferme alternative si ar conduce spre o economie bazata pe productie/trade. In general redstone-ul este folosit pentru sistemele complexe de colectare/ferme automate de crops, a face ferme bazate pe player farming nu necesita redstone.

(y)

imCloud

User
    Player
    Eu unul as sugera ca gems-urile sa fie cumparate cu XP.
    Sistemul actual si respectiv sistemul sugerat de tine nu ar acorda sanse egale tuturor jucatorilor.
    Daca se ia in calcul modificarea sistemului, consider ca toti jucatorii au dreptul sa aibe acces la gems, indiferent ce ferme au, si de asta ar trebui sa tinem cont in principal.
    Cat despre devalorizarea gemurilor, nu cred ca s-ar schimba cu ceva daca s-ar obtine din ferme diferite. De asemenea, nu vad sensul de a revolutiona sistemul de gems atat timp cat lucrurile pe care le poti cumpara cu ele sunt oarecum putine la numar, si nu sunt folositoare in numar asa de mare.
    Gemsurile ar trebui sa fie accesibile tuturor jucatorilor care sunt activi, si ar trebui sa poata fi optinute de toti acestia, indiferent de strategia acestora de joc.

RenJi

User
    Player
    Nu mi se pare o idee buna, deoarece redstoneul este dezactivat mai mereu, iar asta face fermele mai complexe aproape imposibil de facut, nu mai zic ca face serverul si mai p2w decat este deja si mult mai greu pentru playerii noi sa se joace.
    :contra:
    Pai dar nu a zis nimeni ca trebuie cu spawnere, si de ce sa fie mai p2w? Adica exista si ferme vanilla...
    Eu unul as sugera ca gems-urile sa fie cumparate cu XP.
    Sistemul actual si respectiv sistemul sugerat de tine nu ar acorda sanse egale tuturor jucatorilor.
    Daca se ia in calcul modificarea sistemului, consider ca toti jucatorii au dreptul sa aibe acces la gems, indiferent ce ferme au, si de asta ar trebui sa tinem cont in principal.
    Cat despre devalorizarea gemurilor, nu cred ca s-ar schimba cu ceva daca s-ar obtine din ferme diferite. De asemenea, nu vad sensul de a revolutiona sistemul de gems atat timp cat lucrurile pe care le poti cumpara cu ele sunt oarecum putine la numar, si nu sunt folositoare in numar asa de mare.
    Gemsurile ar trebui sa fie accesibile tuturor jucatorilor care sunt activi, si ar trebui sa poata fi optinute de toti acestia, indiferent de strategia acestora de joc.
    Pai dar si cine a zis ca sa nu aiba acces la gems? Prin ferme mai grele ma refeream la ferme mai complexe, nu doar pui niste spawnere, mi se pare mai p2w acuma..