• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

In progress Prpunere gta

_the_stefi_XD

User
    Player
    * Nick-ul tău:_The_STEFI_

* Propunere: sa se bage jets de la deedee in sus

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine deoarece multa lume are grad mage-

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :deoarece unii nu isi permit sa bage atatia banii intr un joc

* Subserver:gta

* Alte precizări: nu

Haking14

User
    Player
    Din partea mea ai un un Pro. Gta ul a devenit mai p2w din moment ce doar de la mage+ ai jetpack acum ceva wipe uri si de la gradele mai mici cum ar fi Sponge / mvp / slayer etc aveai jetpack la kit
    mai ok ar fi ca de la Mage+ sa se bage o arma sau ceva sa iti dea un advantaj nu foarte mare dar sa conteze deoarece sa ai jetpack doar de la mage mi se pare cam prea p2w.
    asta este strict parerea mea daca se va face ceva in privire cu asta asi fi mandru dar acum nush ce pot sa zic despre asta.

Super_Gamer_

User
    Player
    jetpack este o arma puternica,pentru jucatori BUNI.
    Daca vine cineva nou,isi ia jetpack,si campeaza,o sa fie o nebunie totala.
    Se poate juca foarte usor(ma refer la zburat) cu 2 as50 uri.
    Din partea mea ai
    CONTRA

Krissu4226

User
    Player
    Acum ceva timp as fi fost de acord cu aceasta sugestie. la cum a ajuns gtaul acum, cred ca asta ar fi o idee foarte rea, ce vad eu in aceasta propunere? ocazia mai multor playeri de a fugi. aceasta sugestie poate fi buna doar in cazul in care GTA-ul va benificia de anticamp, ceea ce 100% nu se va intampla pentru ca fie e stafful lenes fie nu vrea, pentru ca exista riscul sa se lase playeri.
    Prin urmare, de la mine ai
    CONTRA

Hebrvvd

User
    Player
    Salut!

Nu prea consider ca e o idee buna.Toti cei cu grad vor avea jet.Ceea ce înseamnă că vor fugii toți.
    Ar fi un haos total.
    Contra