You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rare pentru premium-Explorer Titan---->
- Status
- Not open for further replies.
APROBBBBBBBBB s ar reapuca multa lume si ar fi mai multa lume on.Eu zic ca multi ne jucam doar pt pvp cu talismane pe aceasta sectiune si daca s ar baga shopkeeper care face rare keys in premium keys am face mai usor talismane.Cred ca daca va fi acceptata, aceasta sectiune va avea 150+ jucatori online in orele de varf
Desigur ca da , cred ca este o idee foarte geniala din foarte multe motive . Lumea s-ar putea reapuca mai ales cei care practica PVP cu talismane ceea ce inseamna ca vor creste numarul jucatorilor care ii ajuta sa faca itm semnificativ. Inca un motiv pentru care cred ca rare keys pentru premium keys este ca rarele le poti face daca ai imm sau le cumperi , dar premium keys - urile nu prea si asa jucatorii s-ar putea bucura mult mai mult , adica sa le stranga pentru talismane sau sa deschida premium keys-urile . Sunt foarte sigur ca si alti jucatori care practica PVP cu talismane pe sectiunea EXPLORER - SURVIVAL s-ar bucura mult mai mult si s-ar reapuca multi dintre jucatorii OG . Va multumesc pentru aceasta oportunitate de a imi exprima parerea despre aceasta schimbare pe care mi-o doream de mult , de asemenea SUCCES jucatorilor care practica PVP cu talismane sau nu si nu uitati : Gaming is not a crime !As vrea sa se adauge la shopkeeper rare keys pentru premium keys.
As vrea sa se adauge la shopkeeper rare keys pentru premium keys.
Recomand ideia asta lumea ar fi mai mult activi sa se joace daca jocu ar avea mai multe tradeuri care poti sa iei talismane mai usor.As vrea sa se adauge la shopkeeper rare keys pentru premium keys.
Aprob, se va sarii la war cu cate 30 si veti mai multe donatii din partea copiilor.
- Status
- Not open for further replies.