• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

rare pentru premium-Explorer Titan---->

Status
    Not open for further replies.

D3N

User
    Player
    APROBBBBBBBBB s ar reapuca multa lume si ar fi mai multa lume on.Eu zic ca multi ne jucam doar pt pvp cu talismane pe aceasta sectiune si daca s ar baga shopkeeper care face rare keys in premium keys am face mai usor talismane.Cred ca daca va fi acceptata, aceasta sectiune va avea 150+ jucatori online in orele de varf

Killwithfunny

User
    Player
    As vrea sa se adauge la shopkeeper rare keys pentru premium keys.
    Desigur ca da , cred ca este o idee foarte geniala din foarte multe motive . Lumea s-ar putea reapuca mai ales cei care practica PVP cu talismane ceea ce inseamna ca vor creste numarul jucatorilor care ii ajuta sa faca itm semnificativ. Inca un motiv pentru care cred ca rare keys pentru premium keys este ca rarele le poti face daca ai imm sau le cumperi , dar premium keys - urile nu prea si asa jucatorii s-ar putea bucura mult mai mult , adica sa le stranga pentru talismane sau sa deschida premium keys-urile . Sunt foarte sigur ca si alti jucatori care practica PVP cu talismane pe sectiunea EXPLORER - SURVIVAL s-ar bucura mult mai mult si s-ar reapuca multi dintre jucatorii OG . Va multumesc pentru aceasta oportunitate de a imi exprima parerea despre aceasta schimbare pe care mi-o doream de mult , de asemenea SUCCES jucatorilor care practica PVP cu talismane sau nu si nu uitati : Gaming is not a crime !

• Like
    Reactions: D3N

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Te rog foloseste modelul impus!
    T/C

Status
    Not open for further replies.