• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sa fie gmc

Status
    Not open for further replies.

Pelo

User
    Player
    Nick-ul tău: PeRiCoLIQHaHa

* Propunere: Legendary sa aibe acces la creative

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar fi mai usor sa faci un oras sau constructi frumoase

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sa poti merge la pvp cu seturi cum era inainte maxim 1+3 si asta ar renvia sectiunile mai vechi si pvp-er sar reapuca din nou de pvp si asa vor renvia si sectiunile

* Subserver:global

* Alte precizări:

Andrei692131

User
    Player
    Sincer deja Gradele de genul nu mai sunt ce au fost , din Legendary am ajuns sa am avantaj doar fly-ul si cam atat , din restul la fel ... chiar daca exista bonusul acela de shard-uri ... era mai fain sa ai gmc si sa construiesti ce vrei si etc ... asa ca votul meu este Pro

Pelo

User
    Player
    As mai vrea sa spun ca stiu ca exista pe survival warp special pentru legendary sa folosesti gmc dar ala nu e bun acolo totul e distrus nu l foloseste nimeni

TibiDasher

User
    Player
    :pro: cand am cumparat gradul de legendary, l am cumparat pentru kits si gmc, acum s au scos ambele, adica serios de ce ai mai cumpara grad daca nu te ajuta cu nimic in afara de fly si influenta asupra playerilor noi?

kendamistu

User
    Player
    Nu se mai adauga deoarece face serverul sa fie Pay To Win, stiu ca inainjte se faceau usor bani din asta, dar acum fiindca EULA nu te mai lasa, nu se mai pot adauga lucruri care iti dau un avantaj, cii nu mai lucruri de imgaine care nu iti ofera vre-un avantaj.
    Deci, cred ca nu se v-a mai adauga vreodata Gamemode 1 la gradele de pe Gamster.

Angelo29

User
    Player

Pe vremea din 2020 la pvp veneau multi playeri care aveau iteme din gamemode, stiu ca si eu voiam acel lucru si mi-am cumparat elite dar dupa cateva zile s-a scos din habar n-am ce motive, dar la pvp puteai sa te bati lejer fara sa pierzi iteme si sa poti chiar face ce vrei, deci votul meu este PRO as vrea sa revina gamemode-ul, mai ales pe sectiunea Survival Classic !

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    T/C

Status
    Not open for further replies.