• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sectiune Noua CS:MO

Status
    Not open for further replies.

Enescu Alex

User
    Player
    Salutare! Numele meu duoa care joc actual este MegatowerC, sunt mai nou pe server sub acest nume, insa am activitate pe alte conturi de mult timp. Astazi m am gandit sa vin cu o idee pe care cred ca multi ar vrea sa ojoace zilnic. Despre ce e vorba? E vorba despre un minigame numit counter strike minecraft offensive. E un mod shooter ce se bazeaza pe loot si pvp cu arme. Hai sa va explic putin cum sta treaba. Deci, o mapa, nici prea mare nici prea mica, pe care sunt niste chesturi random asezate, in fiecare fiind niste materiale, orice materiale, care sa fie luate de catre orice player, tin sa mentionez ca fiecare chest e individual pentru player, adica daca cineva ia lucrurile din el, eu inca le pit vedea, sa le iau si eu. Asa materialele respective se aduna si se vand, pe un anumit pret, pret care vine adunat pentru a cumpara arme. Armele sunt niste iteme modate, de ex o armura de cal, sau o sapa, nu conteaza itemul. Aceste arme pot sa aiba animatii de gloate, precum sa arunce cu bulgari sau oua de exemplu. Armele ar putea fi denumite ca si in csgo, adica sa fie dual berrettas sau p90 sau famas, etc. Scopul jocului fiind sa ai arme bune ca sa joci bine sa ii omori pe ceilalti. Acest minigame se bazeaza pe keepinventory. Fara runde de pvp sau alte vhestii, iesi din spawn pe mapa si faci pvp cu aceste arme. Dupa fiecare kill primesti o suma de bani, si un anumit fame, acest fame se pune la rank, ca sa aci rank up, silver 3, 2 , 1 silver elite master etc, in functie de cat fame strangi. Daca ar avea un player killstreak, fame ul urca incontinuu pana cand playerul moare, si etc, aceste idei pot fi imbunatatite. Eu m as implica in realizarea acestei sectiuni. Nu exista pe niciun alt server de minecraft. Nici macar pe unul global. Am vazut asta pe un server care nu mai e po*Cenzurat*t si s a scos. Daca adminii ar fi interesati, va rog, hit me up guys. Sper sa reuseasca treaba asta! 

_HorusX

User
    Player
    In primul rand respecta modelul care se arata in primul rand din lista sugestii si in al doilea rand e foarte greu de pus modurile si pluginuile si nu cred ca se vor juca multi playeri de la mine ai :contra: #re

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

În primul rand, nu ai respectat modelul pentru cerere.

În al doilea rând, ar fi cam greu sa se implementeze acest minigame. Pe server sunt persoane care nu au un pc chiar asa bun care ar putea suporta acest tip de minigame, fiind unul de tip fps.

Acestea fiind spuse, din partea mea ai:

:contra: .

Cu respect, Ninja_Moca. 

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Acest topic va fi inchis fara verdict deoarece nu contine modelul impus. Ti-l voi lasa mai jos in schimb, pentru a-l vedea mai usor:

* Nick-ul tău:

* Propunere: 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :

* Subserver:

* Alte precizări:  

Multa bafta in contiunuare! :tc: .

Status
    Not open for further replies.