• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

SkyPvP comeback

_nboris

User
    Player
    • * Nick-ul tău:_nboris
    • * Propunere:Adaugarea unui event,cu iteme egale cum ar fii kit de gapple,intr un spatiu,cine ramane ultimul castgia un premiu(kit,5 vote keys,o masca flash,un rod unbreakble etc...).
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar motiva jucatorii sa faca PvP.
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Cresterea numarului de jucatori,activitatea pe sectiune.
    • * Gamemode/Minigame:SkyPvP
    • * Alte precizări:Lets bring SkyPvP back!
    • Mentionez ca nu mai exista servere de SkyPvP bune,nu prea mai sunt servere ca gamster.org,de aceea putem face aceasta sectiune unica!

MarioDario131.

User
    Player
    Salut, in opinia mea un singur event nu ar aduce jucatorii inapoi, dar desigur diferite update-uri si event-uri custom ar starni interesul mai multor jucatori de a juca aceasta sectiune. Dupa parerea mea, enchanturile custom au facut pvp-ul mai degraba frustrant decat distractiv, iar scoaterea acestora dupa mine ar face un gameplay mai placut.
    Prin urmare, votul meu pt propunerea ta este
    PRO