• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

squidwar

AsheZx30FPS

User
    Player
    * Nick-ul tău:AsheZx30FPS

* Propunere: scumpirea squidwar la 500-750gcoins

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : eu cred ca ar fi o schimbare necesara. Squidwar ul este foarte ieftin si jucatorii incep sa l foloseasca pentru a ii trolla pe ceilalti. Dupa cum stiti, cel mai ieftin war cu exceptia squidwar ului este sgwar, acesta fiind 1250 gcoins, o diferenta de 1000 gcoins intre ele, iar celelalte war uri au o diferenta de doar 250 gcoins intre ele.Cand intreb pe cineva daca doneaza un skywar sau un uhc, alt jucator se duce rapid si doneaza squidwar pentru a nu l lasa pe celalalt sa doneze alt war.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : eu cred ca dupa aceasta scumpire, jucatorii n o sa mai foloseasca acest war pentru a face trolling.

* Subserver: global war event

* Alte precizări: nu

bluedeamon

User
    Player
    Citind propunerea lui Ashez, tind sa aprob cele precizate de el, deoarece multa lume spameaza squid war, doar pentru ca alte persoane sa nu poata lua uhc war, sau sky war, de aceea as dorii si eu ca squid war ul sa coste minim 500 gcoins, pentru ca nu este o suma enorma si cei care chiar isi doresc sa joace sigur isi vor permite sa cumpere .

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Intr-adevar, eventul este unul iubit si apreciat de multi, mai ales ca este unul mai special in gameplay. Eu tin sa spun ca pretul sugerat nu este chiar okay. Eu sugerez sa fie pus la 350-400. Dar, in ultimul timp nu am vazut ca jucatorii sa-l spameze. Eu sunt Contra acestei propuneri.

Contra

Hormon

0CPS will never be forgotten
    Player
    lasatil la 250 gcoins, in schimb sa fie servere separate pt squid si pt restul warurilor, adica daca se da un squid inca o sa fie posibilitatea sa se dea uhc war/sg war etc. Si vice-versa