• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie bedwars

javra1235

User
    Player
    * Nick-ul tău: sangwoo

* Propunere: sa se adauge mai multe chestii pe bedwars (global) de exemplu quest-uri , victory animations,winstreak si cosmeticele care pot fi cumparate cu mystery dust sa fie vizibile si in jocuri (sper sa se adauge si mape noi in curand)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar face bedwars-ul mai popular, s-ar juca mai multa lume

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : multi playeri vor sa se adauge chestii pe bedwars deci presupun ca ar fi foarte utila , creste si numarul de jucatorii de bedwars

* Subserver: bedwars global

* Alte precizări: -

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca este o idee cel putin interesanta ce din punctul meu de vedere merita o sansa si putina atentie. Cred ca un Update care ar adauga, asa cum ai zis si tu, cateva victory animations, si/sau quest-uri ar fi bine venit =D. Why not zic eu.
    Acestea fiind spuse, votul meu este: PRO