• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Bedwars

Status
    Not open for further replies.

Oskito19

User
    Player
    Nick-ul tău: Jolijol

* Propunere: Sa se adauge detalii ca si pe hypixel, gen MVP+ VIP, etc. Sa existe un /shop ca si pe skywars de unde sa-ti cumperi diferite obiecte , gen când spargi patul sa zboare ceva , când castigi jocul sa poti calarii dragon sau ceva legat de chestii d-astea. Nu e reclama.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai, ar oferii mai mult farmec sectiunii si sunt sigur ca va aduce si alte beneficii. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? Cum am spus si mai sus, ar oferii farmec, + beneficii, + ar atrage jucatorii. 

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări:  Nu 

DiaxolV2

User
    Player
    :contra: Nu stiu ce sa zic, dar parerea mea este ca sunt de ajuns gradele de donator. + ar fii greu de facut cu artificiile si dragonul, si nu gasesc sensul in a zbura cu dragonul pe harta..

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o idee interesanta, ar aduce mai multi jucatori, si ar fi o experienta noua. Totusi nu stiu cat de usor ar fi implementarea acestor beneficii in joc.

O sa-ti ofer: :pro: . Bafta!

alex4thewin

User
    Player
    :contra: , chiar daca ar fi destul de frumos, s-ar produce prea mult lag.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Mie, unul imi place destul de mult ideea, dar faza cu calaritul dragonii si chestii din astea care ar provoca lag, nu mi se pare ok. Chestiile care apar deasupra patului, sau cand omori pe cineva, chestii din astea, mi se par foarte bune. :pro: Succes!

AndreiSolo

User
    Player
    Salutare !

Chiar mi se pare interesanta ideea ta, dar mai putin cu , calaritul dragonului.  Si sunt convins ca aceasta idee ar atrage mai multi jucatori , de la mine ai  :pro: Bafta! 

KYREX

User
    Player
    Ideea este chiar interesanta nu stiu daca sa zic ca e copyright , dar eu zic ca e destul de buna!(Argument pro)

Dar faza cu dragonii ar provoca mult lag celor care nu au un PC foarte performant.(Argument contra)

De la mine ai    

:pro:

LegendaryPvP

User
    Player
    Este intr-adevar un lucru relativ dragut de aspect pentru unii dar daca o sa se adauge acesti zisi dragoni, o sa se produca foarte mult lag. Plus ca din punctul meu de vedere nu m-ar atrage faptul ca daca o sa castig o sa apara pe harta un dragon.

Votul meu este :contra:

Succes

Last edited by a moderator:

Hmnk

User
    Player
    Sunt de-acord cu acele obiecte dar cu gradele nu deja exista hero ultra și vip

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Ar fi interesant sa se adauge cateva efecte, insa, probabil s-ar creea lag daca vor zbura forte multe lucruri atunci cand spargi un pat, sau atunci cand castigi meciul, de accea cred ca ar fi mai ok sa renuntam la dragon, iar in schimb sa poti face altceva, ceva ce nu va produce lag.

Imi place ideea pana la urma, de aceea iti voi da :pro: .

Fadded.

User
    Player
    Nu prea este ok sa fie copiat anumite lucruri de pe alte servere.

:contra:  

Theuztu165

User
    Player
    Salut,ar fii frumos, dar ar fii prea mult lag si prea mult de configurat

Nodusse

User
    Player
    Salut, ar fi interesantă o idee ca asta, deoarece jucătorii ar putea fi recompensați pentru munca lor! :pro:

Last edited by a moderator:

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna!Pentru inceput vreau sa spun ca ideea cu gradele MVP este una rea deoarece si serverul nostru trebuie sa aiba originalitatea lui.Dar ideea cu /shop si la finalul meciului sa poti calari dragoni si alte chestii chiar imi place.Consider ca acest ,,update" ar face bedwars mai distractiv si mai jucat.De la mine ai :pro:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Interesanta propunere dar toate aceste lucruri ar provoca mult lag pe sectiune.

Votul meu pentru tine este un :contra:

Boog

User
    Player
    Buna!

O idee buna, nu vad rostul gradelor MVP+, Vip etc, in schimb , imi place ideea ta cu dragonii, doar sa nu fie o chestie optionala pentru jucator, sa o poti dezactiva pentru tine , multi nu au pc-uri bune, ar creea mult lag pentru jucator.

De la mine ai:  :pro: .

Adelyynoo

User
    Player
    Toată lumea se gândește la cum ar arată , dar nu și la cum se simte , este greu de implementat așa ceva și încarcă serverul degeaba, și mai face și lag.

Status
    Not open for further replies.