• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Chat Global

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    * Nick-ul tău:  _DarkAshe_

* Propunere:  sa poti vorbi fara sa votezi

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :   ---

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Aici nu este vorba de utilitate, e vorba de a fi corect.  Comunicarea este un aspect inportant jocurile multiplayer, dar voi practic ne fortati sa va votam serverul pentru a putea scrie pe chat. Inteleg ca sa dati niste bonusuri pentru cei care voteaza, dar sa va votam serverul pentru simplul motiv de a punea comunica, asta e o miscare murdara de a va ridica serverul. Niciodata nu am mai vazut asa ceva, ca trebuie sa votem pentru a putea vorbi. SI NU IMI PASA CA DUREAZA O MINUTA CA SA VOTEZI, pur si simplu nu e corect.

* Subserver: Glogal

* Alte precizări:  Trebuia sa fac propunerea asta de mult!

MrFloricels6

User
    Player
    Și eu cred că restricțiile de început ale chat-ului ar trebui scoase pentru că, așa cum ai zis, comunicarea este foarte importantă în multiplayer, mai ales dacă vorbim de un joc cu echipe. Iar cei noi, nefamiliarizați cu vreo comandă, nu pot cere ajutorul celorlalți jucători (nu toți ne naștem învățați ca să folosim comenzi precum: /msg, /ac, /etc). Cea mai mare problema cu restricția e că trebuie să ai o oră pe fiecare secțiune și voturile respective, plus că la fiecare wipe se resetează orele și iar trebuie să aștepți și să votezi încă odată (în unele cazuri). 

Vor fi unii care vor zice, probabil, că împiedică toxicitatea din partea celor care au luat mute sau ban și au schimbat contul...Asta este una din sarcinile staff-ului și ale administrației. Sau vor fi alții care vor zice: "dar ai /msg dar ai /ac contra go brrrr". Nu toți știu comenzile de la început și e greu să afle singuri dacă nu pot scrie pe chat.

În seara asta ai:

:pro:

Iar votai cu mai multe cuvinte decât scriu în teme. Succes la NNN, prieteni!

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Eu nu cred ca este o idee buna, deoarece unii jucatori ar face instant reclama pe chat sau ar injura. Ora si voturile aceelea sunt ca o bariera, deoarece daca vei sa faci reclama pe chat-ul global trebuie sa stai o ora intreaga pe acea sectiune si mai trebuie sa si votezi. Acest lucru scade sansele ca cineva sa faca o reclama pe chat-ul mare.

:contra:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, eu cred ca propunerea ta nu este una buna deoarece, cum s-a spus si mai sus ^^ jucatorii isi vor face instant reclama / vor injura instant cum intra pe server. De la mine cu parere de rau ai  :contra:

DarkAshe

User
    Player
    Salut! Eu nu cred ca este o idee buna, deoarece unii jucatori ar face instant reclama pe chat sau ar injura. Ora si voturile aceelea sunt ca o bariera, deoarece daca vei sa faci reclama pe chat-ul global trebuie sa stai o ora intreaga pe acea sectiune si mai trebuie sa si votezi. Acest lucru scade sansele ca cineva sa faca o reclama pe chat-ul mare.

Partea cu ora o inteleg, nu am nici o problema le gata de timp, pe mine ma deranjeaza voturile acelea, nu puteti inlocui acele voturi cu altceva?

DarkAshe

User
    Player
    Salut, eu cred ca propunerea ta nu este una buna deoarece, cum s-a spus si mai sus ^^ jucatorii isi vor face instant reclama / vor injura instant cum intra pe server. De la mine cu parere de rau ai  :contra:
    Ok, reclama ca reclama, dar va primi ban permanent, si mare bariera este cu voturile, oricum poti face doar 3 conturi si gata. Legat de reclama, daca vreti sa nu se intample asta atunci ar trebui ca banul pentru reclame sa fie pe toate conturile

Last edited by a moderator:

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut !
    Eu cred ca propunerea ta este una nefolositoare asa  cum scrie mai sus playeri isi  pot face reclama asa ca,

de la mine ai :contra: .
    Cu stima Razvan!

Last edited by a moderator:

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea, aceasta sugestie nu este una prea buna deaorece multi toxici vor profita cat si pot sa vina multi cu alte conturi sa faca reclama mereu.
    Pe gta unde sunt questuri ai nevoie sa scrii in chat cate ceva si pot sa farmeze pe foarte multe conturi fara a avea voturile si orele necesare.

Pe baza argumentelor de mai sus, de la mine ai :contra:

FenixG3

User
    Player
    Consider ca acele 3 voturi, sunt foarte utile in reducerea spamul-ului si a reclamelor. Pana la urma, este un fel de verificare, si chiar nu cred ca 3 voturi inseamna asa de mult, incat se nu le poti face. Daca ar fi ridicata aceasta verificare, ar fi un haos total pe tot chat-ul, ce ar convinge multi jucatori sa nu mai joace aici.

Eu sunt :contra:

DarkAshe

User
    Player
    Bruh, pentru ce mai scrieti? Oricum nu are sens. Am spus topic inchis

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Ideea ta nu este una tocmai potrivita pentru server, deoarece multi jucatori toxici vor profita de acest aspect si ar incepe sa injure, sa faca reclame la alte servere sau retele de socializare.

Pk2k20

User
    Player
    Saluuuut vreau sa spun ca asta nu ar avea sens deoarece ai putea face cont dupa cont si sa spamezi ceva .Pluuus ca astfel ne asiguram ca votati. sooo :contra: .O zi bunaa:D

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut

Nici vorba.

T/C

Status
    Not open for further replies.