• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie forum

Status
    Not open for further replies.

gicutulsmech

User
    Player
    * Nick-ul tău:gicutulsmecherul 

* Propunere: Sa se faca cumva, cand cineva iti face reclamatie sa vezi la notificari. Este greu parerea mea sa cauti tot forumul pentru o reclamatie pe care probabil pana la urma nu o mai gasesti,unii nu mai raspund deloc la reclamatii negasind o. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta o in bine, lumea raspunzand mult mai rapid la reclamatii. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece playerii ar vedea mai usor reclamatiile. 

* Subserver: Forum

* Alte precizări:  Nu am. 

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Sincer sa fiu, nu stiu cum ai putea face asa ceva. Insa, ca membru staff ar trebuie sa verific forumul zi de zi. De asemenea, daca un jucator are o reclamatie careia i se adreseaza, fii sigur ca va raspunde in 24h. Imi pare rau insa votul meu este evident.
      :contra:

FenixG3

User
    Player
    Consider propunerea ta una foarte utila, pentru ca de multe ori se poate intampla sa nu observi ca ai fost reclamat! Votul meu este :pro:

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut ! 
    Pot incepe prin a spune ca propunerea ta o sa ajute cu mult playeri  cat si staff ul. 

De la mine ai :pro: .

KDA

User
    Player
    Salut, îmi place propunerea ta, deoarece mi s-a întamplat si mie această chestie, să nu vad unele reclamații sau alte topicuri adresate mie. Eu ca staff pot sa văd orice topic de pe secțiunea mea, căutând "Survival Classic" în search bar. Deasemenea poți să-ți scrii și numele tău de pe minecraft (în cazul jucătorilor) în search bar, pentru a găsi orice topic referitor la tine. Și chiar această chestie, să primești o notificare când cineva ți-a făcut un topic ție, cred că ar fi foarte greu să faci așa ceva, întrucât iar chinui pe developerii noștri, și sincer văd cam degeaba acest lucru... Îmi pare rău dar votul meu este unul negativ. 

Succes și o seară faină sa ai!

Last edited by a moderator:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Staff-ul este nevoit sa verifice forumul frecvent.

Boog

User
    Player
    Bună!

Apreciez efortul depus în scrierea acestei propuneri, însă staff-ul trebuie să verifice forumul în fiecare zi, iar dacă nu poți să verifici fiecare cerere, propunere etc, ai butonul de follow mai jos și așa de fiecare dată când se postează ceva pe topicul respectiv, tu o să primești notificare.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, eu cred ca sugestia ta este una buna, deoarece : nu stai foarte mult timp sa cauti o reclamatie facuta la adresa ta, este mult mai usor sa gasesti reclamatia. De la mine ai :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Imi place ideea ta ! Cred ca este foarte util sa primesti o notificare, ca staff, si sa stii exact unde sa intri cand cineva face o reclamatie.

:pro:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Ideea este foarte buna, insa momentan este putin cam greu de implementat. Probabil ca pe viitor vom avea si un astfel de sistem.

T/C

Status
    Not open for further replies.